Denon DCD-2500NE

Denon DCD-2500NE

2.299,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Denon DCD-2500NE
Denon DCD-2500NE

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Denon is een van de weinige audiomerken die actief HiFi-componenten is blijven ontwikkelen en  HiFi-audiotechnologieën is blijven bedenken, verbeteren en toepassen. De 2500NE-serie is ontworpen voor deze tijd en is ontwikkeld door ervaren technici én talentvolle jonge technici die de technologieën en expertise die Denon in de loop van tientallen jaren heeft ontwikkeld, overgedragen hebben gekregen.

De DCD-2500NE heeft als doel een discspeler in optima forma te zijn: door het uiterst nauwkeurig lezen van discs en het doorsturen van hoogwaardige audiosignalen naar de versterker. Hiertoe zijn de signaalwegen zo kort mogelijk gehouden en is het circuit als geheel geminimaliseerd.

Daarnaast hebben de technici de draagconstructie van het discdrivemechanisme alsmede het chassis aangepast om trillingen, vijand nummer 1 van CD-spelers, uit te bannen en ultra-trillingsbestendige prestaties te garanderen. De informatie op de disc wordt nu met uiterste precisie gelezen en het Advanced AL32 Processing Plus-circuit van de DCD-2500NE krijgt een schoon, hoogwaardig signaal aangeleverd.

De DCD speelt behalve CD en Super Audio CD ook op DVD-R/RW of DVD+R/RW opgenomen geluidsopnamen tot PCM192/24 of DSD 5,6 af en biedt daarmee ultieme veelzijdigheid en uitgebreide toegang tot audio met hoge resolutie.

  • Advanced AL32 Processing + 32-bits 192kHz D/A-omvormer met zeer hoge precisie
  • circuitontwerp met DAC-masterclock voor onderdrukking van jitter en ruis
  • Direct Mechanical Ground-constructie voor minimale trillingen
  • een zorgvuldig ontworpen constructie, minimale signaalwegen en speciaal geselecteerde HiFi-onderdelen voor een zuiver audiosignaal
  • origineel drivemechanisme, de absolute basis van de digitale discweergavetechnologie van Denon, met geavanceerd S.V.H.-laadmechanisme
  • weergave van CD, Super Audio-CD en op DVD-R/RW opgenomen DSD-bestanden (2,8 MHz/5,6 MHz) en PCM-bestanden tot 192 kHz/24 bits
  • dubbele transformator voor gescheiden digitale en analoge voeding
  • Pure Direct-modus
  • optische en coaxiale digitale uitgang en analoge uitgang

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

4951035056981

Extra informatie

Merk

Denon

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Denon DCD-2500NE?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door