Menu

Case voor Devialet Mania

Devialet Mania Cocoon

99,00

Prijs per stuk

Case voor Devialet Mania

Devialet Mania Cocoon

99,00

Prijs per stuk

Metamorfisch geluid

Devialet Mania, de eerste high fidelity draagbare luidspreker
van het akoestisch bedrijf achter Devialet Phantom. Dankzij zijn adaptieve cross-stereo biedt de Devialet Mania een geluidsbeeld dat zich aanpast aan elke fysieke ruimte. ruimte, waardoor een uitgestrekt 360° stereogeluid ontstaat dat een emotionele indruk achterlaat op u en de mensen om u heen. Devialet Mania, metamorfisch geluid.

Geluid in beweging

Overschrijd de grenzen van je ruimte. Met Devialet Mania is de iconische esthetiek van Devialet omgevormd tot een draagbare luidspreker. Een handvat voor gebruiksgemak, een IPX4 spatwaterdichtheid voor veerkracht en Devialets eerste ingebouwde batterij voor tot 10 uur draadloos streamen. Ervaar pure verliefdheid met een luisterervaring die een blijvende indruk achterlaat.

Gefocust op kwaliteit

Niet alleen de aanpasbaarheid van het geluid van de Devialet Mania is indrukwekkend, maar ook de kwaliteit. Het kostte ons drie jaar om onze kenmerkende geluidszuiverheid te vertalen naar draagbare vorm, en de Devialet Mania is het hoogtepunt: een 30-20.000 hertz bereik, bas die je kunt voelen in je botten, en geluid dat niets minder dan obsessief is. Bezwijk eenmaal voor de geluidskwaliteit en u zult er nooit meer van afkicken.

Aanpassing in real time

Ervaar directionele vloeibaarheid. Devialet Mania werd ontworpen voor een homogene verspreiding van emotie-opwekkend, cross-stereo geluid. Dankzij de real-time acoustic mapping technologie, ASC – Active Stereo Calibration, detecteert een intelligente vier-microfoon array de positie van de Devialet Mania en activeert de meest aangepaste rendering mode voor immersief luisteren.

Naadloos streamen

Dankzij de dubbele streamingmogelijkheden van de Devialet Mania heb je de keuze tussen Wi-Fi of Bluetooth®. Binnen maak je verbinding via Wi-Fi om Spotify Connect en Airplay 2 (voor Apple-gebruikers) te gebruiken. En als je de Devialet Mania mee naar buiten neemt, wordt Bluetooth® automatisch geactiveerd.

Speakers Active Matching

De Devialet Mania heeft de gepatenteerde SAM®-technologie van Devialet geërfd, waardoor het geluidssignaal wordt herkend en aangepast aan de specifieke kenmerken van de drivers. De oorspronkelijke opname en de door de Devialet Mania gegenereerde akoestische druk komen in perfecte harmonie naar voren om vrijwel alle vervormingen te elimineren en de basweergave te verbeteren.

Draadloos opladen

Met de Devialet Mania Station (los verkrijgbaar) is het nog eenvoudiger om te genieten van metamorfisch geluid waar je dat wilt. Het draadloze oplaadstation is een add-on accessoire en maakt gebruik van een eigen pin-koperdraadverbinding, zodat je kunt opladen zonder vast te zitten.

Devialet Mania

Devialet Mania – Eigenschappen

  • Draagbare luidspreker
  • WiFi voor binnen en Bluetooth voor buiten
  • Active Stereo Calibration
  • Stembesturing via Alexa
  • SAM – Speaker Active Matching
  • Multiroom met andere Devialet producten

Meer info of een demonstratie?

Specificaties

Extra informatie

Merk

Devialet

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Kleur

Grijs

Geschikt voor

Devialet Mania

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route