Menu

Dynaudio Evoke 25C in de kleur Blonde Wood

Dynaudio | Evoke 25C | Blonde Wood

1.299,00

Prijs per stuk

Dynaudio Evoke 25C in de kleur Blonde Wood

Dynaudio | Evoke 25C | Blonde Wood

1.299,00

Prijs per stuk

Wat is Evoke?
Het is een reeks van vijf gloednieuwe hifi-luidsprekers die high-end technologie en prestaties leveren voor elke levensstijl. Evoke geeft elke hifi-liefhebber de kans om onze allernieuwste akoestische en esthetische prestaties te ervaren bij de start van hun high-end hifi-reis.

Wat maakt het zo speciaal?
Evoke is ontwikkeld en ontworpen door hetzelfde team dat achter onze meest prestigieuze en meest geavanceerde producten zit, waaronder de geheel nieuwe Contour en Confidence-series, maar bijvoorbeeld ook onze professionele studiomonitoren.

De Evoke-familie gebruikt een combinatie van lichtgewicht aluminium (al heel lang een Dynaudio-handelsmerk) spreekspoelen of (in sommige gevallen) juist koperen spreekspoelen in zijn woofers. Het gebruikte materiaal is afhankelijk van de driver waarin het wordt gebruikt; één materiaal kan niet alles, dus hebben we ervoor gezorgd dat we in alle gevallen het juiste materiaal voor de klus gebruiken.

Evoke 10, Evoke 20, Evoke 30 en Evoke 25C maken gebruik van aluminium spreekspoelen. Het is lichter, wat betekent dat we meer windingen kunnen gebruiken voor een bepaald totaalgewicht. Meer windingen betekent meer controle over de beweging van de luidspreker-conus, wat dus ook meer controle betekent over de prestaties bij hoge volumes en hoge frequenties.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Dynaudio

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route