Home Cinema Subwoofer

Dynaudio SUB 3 | Satin Black

1.150,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Dynaudio

SUB 3
Home Cinema Subwoofer
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Sub 3 is een flexibele subwoofer die is ontworpen om net zo goed te werken met films als met muziek, en levert body, autoriteit en punch, ongeacht welke bron je gebruikt.

Het doet dit alles in een compacte en handige grootte, waarbij de spanning van het lage eind weggenomen wordt van elke stereo- of meerkanaals setup en de prestaties van het middenbereik in het proces worden verbeterd. Het heeft dezelfde afmetingen als de vorige Dynaudio Sub 250, dus het is gemakkelijk te plaatsen, maar onze ingenieurs zijn erin geslaagd om de krachtigere 300W-versterker en volledige functieset van de grotere Sub 600 in te knijpen.

Er zijn ook enkele nieuwe toevoegingen. Er is nu een dubbelzijdige 37 mm voorkroon (gebogen, vergelijkbaar met Contour) om de stijfheid te vergroten, plus een gloednieuwe driver van 24 cm, die de rest van de componenten van de Contour-kwaliteit van de Sub 3 verbindt. Het is om de volgende rede met deze hoge standaard ontworpen – de Sub 3 kan naadloos in elk systeem passen, ongeacht de grootte of configuratie.

Waar er geen subwooferuitgang op de versterker is (gebruikelijk in een stereo-systeemopstelling), laten de dubbele RCA-ingangen en -uitgangen van de Sub 3 u een signaal door de Sub 3 zelf sturen. U kunt het crossover-punt (plat, 60Hz of 80Hz) ook fijn afstemmen met het hoogdoorlaatfilter van de Sub 3 om de best mogelijke prestaties te garanderen.

Uitgangsvermogen: 300 Watt Woofer: 24cm MSP Frequentiebereik: 22Hz – 175Hz (±3dB) In-/uitgangen: RCA LFE, RCA Stereo, RCA Slave Out, RCA SAT Out Afmetingen (HxBxD): 276 x 266 x 320 mm Gewicht: 10.5 kg

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5706937201224

Extra informatie

Merk

Dynaudio

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Dynaudio SUB 3 | Satin Black?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door