Boekenplank luidspreker

Gallo Acoustics Micro (Matt Black)

199,95

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Gallo Acoustics Micro (Matt Black)
Boekenplank luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Micro is bij uitstek 1 van de kleinste satelliet luidsprekers. De doorsnede is slechts 10 centimeter maar ondanks het compacte formaat produceert hij wel degelijk geluid van formaat. De Micro levert een breed geluidsbeeld, ongeacht of u nu kiest voor een home cinema of multi-room setting. Door voor een bolvormig ontwerp te kiezen, wordt interne resonantie geëlimineerd. De S2 technologie verbetert de lage frequenties en dankzij de 3 inch full-range drivers zorgt de Micro voor het beste ruimtelijke geluid.

Bolvormig ontwerp
Er is bewust voor een bolvormig ontwerp gekozen om het geluid zo optimaal mogelijk te maken. Op deze manier is er namelijk geen beïnvloeding van de geluidsweergave wat bij een gesloten, vierkante of rechthoekige kast wel het geval is. De bolle vorm zorgt daarnaast voor de minste interne resonantie.

S2 technologie
De S2 technologie van Gallo Acoustics regelt de geluidsweergave alsof het om een grotere behuizing van de Micro SE gaat. De technologie zorgt als het ware voor een 2 octaven lagere weergave dan normaliter mogelijk is bij deze behuizing grootte. De luidspreker eenheid gaat namelijk uit van een grotere behuizing.

Diverse montagemogelijkheden
Deze echte high-end luidspreker is zo compact dat hij precies in de palm van uw hand past. Het is daarnaast een flexibele luidspreker met vier beschikbare montage opties. Hij kan daardoor overal worden geplaatst: aan de muur met de Micro muurbeugel, op een vlakke ondergrond met behulp van de meegeleverde ‘Isolation Ring’, aan het plafond met de In-Ceiling Mounting kit, of op een set vloerstands.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5060502660015

Extra informatie

Merk

Gallo Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Gallo Acoustics Micro (Matt Black)?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door