Platenwasser

Knosti Disco-Antistat Ultrasonic | Platenwasser

1.249,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Knosti Disco-Antistat Ultrasonic | Platenwasser

Platenwasser

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Disco-Antistat Ultrasonic

De meest grondige manier om platen te wassen

De Disco-Antistat Ultrasonic combineert meer dan 40 jaar ervaring in het reinigen van platen met hoogontwikkelde, state-of-the-art reinigingstechnologie. De combinatie van ultrasonic reiniging en een beproefd geitenharen borstelsysteem zorgt voor een zachte, groefdiepe reiniging van uw platen en een hoorbare verbetering van het klankbeeld. Tijdens de werking wordt de reinigingsvloeistof permanent gezuiverd door een filtersysteem en worden vuildeeltjes uitgefilterd om onzuiverheden in de vloeistof tot een minimum te beperken en zo het best mogelijke reinigingsresultaat te bereiken.

Je hoort het verschil

De speciale reiniger behandelt de grammofoonplaat antistatisch en voorkomt zo permanent een nieuwe vervuiling door aanhechtend stof. Onze wasser is in slechts enkele stappen gebruiksklaar en de intuïtieve bediening zorgt voor optimale resultaten vanaf de eerste plaat!Een krachtige ultrasone transducer genereert zogenaamde cavitatiebelletjes die direct op het vuil inwerken en het voorzichtig en effectief verwijderen. De ultrasone golven bereiken ook plaatsen die ontoegankelijk zijn voor conventionele reinigingsmethoden en zorgen voor reinheid tot in de diepte van de groef. De losgemaakte vuildeeltjes worden vervolgens afgeveegd op de zachte geitenharen borstels.

De beste manier op uw platen te reinigen

  • De eenvoudige en intuïtieve bediening en de simpele bedieningselementen maken de beste reinigingsresultaten mogelijk vanaf de eerste plaat.
  • De reinigingstijd kan makkelijk worden aangepast aan de vervuilingsgraad van de plaat, ondersteund door een functioneel display.
  • Een duidelijk zichtbare voortgangsindicator informeert in één oogopslag over de reinigingsstatus.

Makkelijk in gebruik

  • Na gebruik kan de verouderde reinigingsvloeistof met één druk op de knop gemakkelijk weer in de fles worden gevuld via een ingebouwde pomp.
  • De permanente filtering van het reinigingsmiddel voorkomt dat de vloeistof zich vuil ophoopt. Zo wordt een consistent reinigingsresultaat bereikt.
  • Dankzij de innovatieve magnetische koppeling is het plaatsen en verwijderen van de plaat snel en eenvoudig.
  • Aangedreven door een elektromotor draait de plaat gelijkmatig in de tank, waardoor een homogene behandeling met ultrageluid wordt bereikt.

Meer info of wilt u graag een demonstratie?

Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

4001520136008

Extra informatie

Merk

Knosti

Geschikt voor

12 inch LP's, singles

Kleur

Zwart

Afmetingen

360mm x 180mm x 235mm (B x D x H)

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Knosti Disco-Antistat Ultrasonic | Platenwasser?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door