4K Ultra HD Oled TV

LG OLED77CS6LA | 4K Oled (2022)

1.499,00

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

4K Ultra HD Oled TV

LG OLED77CS6LA | 4K Oled (2022)

1.499,00

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

LG OLED

De LG CS6 is een 4k OLED-tv met een uitstekende beeldkwaliteit. De prestaties in donkere scènes zijn onverslaanbaar, en het beeld blijft nauwkeurig, zelfs wanneer onder een grote hoek wordt gekeken. De bewegingsafhandeling is uitstekend, zonder bewegingsonscherpte na bewegende objecten.

Prachtig beeld voor een kleinere prijs

De CS6 serie OLED’s van LG zijn de goedkopere serie OLED’s in 2022. Deze zijn minder goed dan de C2 serie, maar zijn zeker niet slecht! Heldere kleuren, diep zwart en een strak ontwerp maken dat de CS6 méér dan waard voor je geld geeft.

Zelfoplichtende OLED

LG OLED-pixels lichten onafhankelijk op zonder achtergrondverlichting om hun gloed te doven. Donkere gebieden zijn nu perfect zwart zonder lichtuitloop of halo-effect. Stel je een helder beeld voor met een ongeëvenaarde diepte.

α9 Gen 5 AI-processor

De intelligentie achter de schoonheid. In navolging van deep learning-ontwikkelingen gebruikt LG’s α9 Gen 5 AI-processor lichaams- en objectverbetering om mensen en dingen in het kader te detecteren en te verscherpen. Voorgrond- en achtergrondverbetering maximaliseert het diepteveld voor een buitengewoon levensechte beeldkwaliteit.

Diepe schaduwen, lichtgevende lichten

Zonder tegenlicht om hun impact te verzachten, bereiken zelfoplichtende pixels de diepste zwarttinten voor een scherp contrast in elk licht. De beelden zijn duidelijker, zodat je subtiele details kunt onderscheiden die je gewoonlijk over het hoofd kan zien.

Dynamic Tone Mapping Pro

Het gloednieuwe Dynamic Tone Mapping Pro gaat dieper om het beeld te verbeteren. Voorheen werden alleen de frames opgewaardeerd. Nu richt de techniek zich op meer dan 5000 zones over het hele scherm voor HDR tot in het kleinste detail.

Meeslepend surround-geluid

De α9 Gen 5 AI-processor up-mixt 2-kanaals audio tot virtueel 7.1.2-kanaals geluid. Voel de actie en chaos om je heen, net alsof je de hoofdpersoon van de film bent.

ThinQ AI & webOS

Inspiratie nodig voor een filmavond? ThinQ geeft aanbevelingen op basis van je smaak. Stel profielen in voor iedereen thuis om snel weer in hun favoriete tv-series te duiken en nieuws- en sportupdates op maat te ontvangen.

Echte bioscoopervaring

Dolby Vision IQ en Dolby Atmos komen samen voor een sensationele beleving. Beleef entertainment met meeslepende audio en buitengewone visuals.

Ultiem Gamen

Speel nog beter met de eerste televisies in de industrie die Dolby Vision Gaming 4K bij 100Hz ondersteunen voor soepeler en realistischer gamen. Met een responstijd van 0,1ms, compatibiliteit met NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium, en VRR-ondersteuning, komt zelfs ultrasnelle actie helder en soepel over.

LG CS 77 – Eigenschappen

  • LG OLED, ZELFOPLICHTENDE OLED 4K
  • α9 Gen5 AI-processor, Dynamic Tone Mapping Pro
  • Dunne schermrand
  • Dolby Vision IQ met Precision Detail, Dolby Atmos

Meer info of een demonstratie?

Specificaties

Extra informatie

Fabriekscode

OLED77CS6LA

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Merk

LG

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

EAN code

8806091451071

Introductiejaar

2022

Beeldformaat

77 inch (196 cm)

Schermtype

OLED

Luidsprekers

40W / 2.2ch

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwe installatie.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route