Menu

Ultra HD, 4K OLED, 2020

Loewe Bild 7.55 OLED SET v2

5.490,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Ultra HD, 4K OLED, 2020

Loewe Bild 7.55 OLED SET v2

5.490,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Deze prachtige televisie combineert Duitse degelijkheid met technologische hoogstanden om televisie kijken naar een nieuw niveau te tillen. Samen met het OLED, VantaVision, Ultra HD Premium is dit een ervaring zijn om niet te vergeten.

De Bild 7 is Loewe’s eerste TV met OLED technologie. De heldere zelf verlichtende pixels in het OLED scherm maken het mogelijk om onge‘venaard hoog contrast, een veel hoger kleurbereik, een fijnere kleurovergang en een weergaloos niveau van zwart te bereiken dan de gebruikelijke TV’s op de markt. De nieuwe kijkervaring combineert de technologie op OLED gebied samen met Loewe’s legendarische beeld-verwerking software zal bekend worden als Loewe VantaVision.

Deze benaming komt af van het meest donkere materiaal wat de men heeft kunnen maken, VantaBlack. Het bestaat uit nanotubes waardoor het bijna geen licht reflecteert maar juist 99% absorbeert. Door het gebruik van deze maximale zwarte kleur worden zelfs ruimtetelescopen gekalibreerd en satellieten gecamoufleerd. De diepste tint zwart heeft ook een nieuwe dimensie gecre‘erd voor visuele kunst – beeldhouwer Anish Kapoor is de enige artiest die mag werken met deze kleur. VantaVision van Loewe is ge•nspireerd door VantaBlack.

De bild 7 heeft het Ultra HD Premium certificaat. Kleuren zijn hierdoor natuurgetrouw waardoor u de ervaring heeft alsof u er echt bij bent. Tijdens films zijn de kleuren nog intenser en worden op deze televisie dan ook weergeven zoals ze bedoeld zijn. Zelfs in hele lichte ruimtes kunt u genieten van de volledige kleuren die de bild 7 kan weergeven. Samen met het OLED scherm en met VantaVision krijgt u dan ook een beleving die u nog nooit eerder heeft ervaren op een televisie. Een waar spectakel in uw eigen ruimte.

Het toneel begint als de bild 7 aan wordt gezet; het scherm gaat automatisch omhoog op verschillende motoren en onthullen een slanke, doch krachtige soundbar. Met een overweldigend vermogen van 120 watt door maar lieftst 10 speakers. Door 6 drivers en 4 passieve bass membranen zorgt de soundbar voor een dynamisch, precies, ruimte-vullend geluid gecre‘erd voor een weergaloze ervaring. Schakel de Bild 7 uit en het scherm zacht stil naar beneden om zeer discreet de soundbar te verbergen waardoor alleen het minimalistische glasscherm zichtbaar is. Met audio kwaliteit van dit formaat en ingebouwde Bluetooth technologie is het uiteraard ook erg makkelijk om uw audio naar de Bild 7 te streamen vanaf uw smartphone of tablet.

Het design van de Bild 7 wordt een gekenmerkt door pure understatement. Esthetisch licht en minimalistisch. Met minder dan 7mm dikte is het scherm dunner dan de meeste smartphones. Vervaardigd met behulp van de beste materialen en een uitmuntend niveau van afwerking is de Bild 7 een perfecte aanvulling op de beste interieurs van de wereld. Een elegante stof verbergt de aansluitingen en kabels aan de achterkant van de TV waardoor de bild 7 er van alle kanten perfect uit ziet en zeer divers geplaatst kan worden.

Het prachtig gedetailleerde en doordacht ontwerp geldt ook voor het bedieningsgemak die geavanceerde moderne uiterlijk en een principe toepast waarin de gebruiker centraal staat. Hierdoor is de bediening van de TV een puur genot.

Afmetingen: 74,1cm H x 123cm B x 5,8cm D
Gewicht: 22,6 kg

SET* = inclusief tablestand 7 + Bild 7 cover kit

Deze TV wordt standaard geleverd met een muurbeugel van maar 4,3cm dik

Loewe

Bartels is al meer dan 50 jaar officieel Loewe dealer. U wilt de beste beeld- en geluidskwaliteit, het grootste bedieningsgemak en een oogstrelend design; dat kan Loewe u bieden! Loewe staat al jaren bekend om systemen van hoge kwaliteit. Loewe is een Duitse electronica fabrikant die is opgericht in 1923 in Berlijn. Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd in Kronach. Loewe heeft naast de nieuwste Led TV’s ook een ruim assortiment in HiFi systemen, Blu-ray spelers, Portable Audio en Domotica voor uw woning of bedrijf. De producten van het Duitse Loewe zijn natuurlijk ook bekend om hun gebruiksgemak.

Loewe Brochure 2020/2021 – Winter (verlengd tot en met 28 februari 2021)

 

Specificaties

Extra informatie

Merk

Loewe

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Schermtype

OLED

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Beeldformaat

55 inch (140 cm)

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route