Stereo eindversterker

Luxman M-900u

14.899,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Luxman

M-900u
Stereo eindversterker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De M-900u stereo-eindversterker van Luxman is ontwikkeld om het beste geluidsbeleven uit luidsprekersystemen te halen. Deze versterker levert een rijk geschakeerde geluidskwaliteit van diepe bas tot heldere hoge tonen, met voldoende aandrijfkracht door de verbinding van 4 parallel push-pull structurele output units. Uitgerust met Luxman’s ontwikkelde versie 4.0 van het originele ODNF-circuit dat zowel een levendige beleving als ultra-lage vervorming biedt, is de M-900u voorzien van transparante grote analoge meters die het genot van het luisteren naar muziek verhogen, terwijl het externe ontwerp met een geblazen witte afwerking de hoge kracht zachtjes omvat. Door middel van de BLT-verbinding kan de M-900u gebruikt worden als een ultra-high power monoversterker van 600W (8Ω).

Versterkt feedbackmechanisme dat muziek tot leven brengt met LIFES versie 1.0

Luxman viert in 2025 haar 100-jarig bestaan en kondigt met trots de opvolger aan van de ODNF-feedbackcircuittechnologie, die sinds 1999 bijdraagt aan de audiokwaliteit van onze versterkerproducten. We hebben een nieuw versterkerfeedbackcircuit, LIFES, ontwikkeld dat realistische, frisse en rijke muzikaliteit en overweldigende audio-prestaties heeft verkregen. LIFES is gebaseerd op het technische concept van ons gerenommeerde ODNF-circuit en realiseert uitstekende, dynamische eigenschappen zonder enige van de oorspronkelijke audio-invoersignalen terug te voeren naar de hoofdversterker, waardoor een opmerkelijk natuurlijke geluidskwaliteit wordt bereikt, alsof het een circuit zonder feedback betreft.

Overweldigende vermogenslineariteit en een onmiddellijke maximale vermogensoutput van 1.200W + 1.200W (1Ω)

De rol van de eindversterker is het getrouw versterken van het muzieksignaal dat van de voorversterker komt, in overeenstemming met de invoer, en de luidsprekerunits nauwkeurig te laten trillen. Met “LIFES” geïnstalleerd in de M-10X en door de herstructurering van het gehele circuit, zijn we erin geslaagd het aantal parallelle elementen te verminderen terwijl we de prestaties verbeteren en de vervorming tijdens de versterking halveren.

Driedimensionaal behuizingsontwerp met meer uitgesproken aanwezigheid

De M-10X heeft een authentiek frontgezicht, geërfd van ons M-900u model, en toont gedurfde en delicate schuine randen tussen het chassis en het voorpaneel.

Analoge meters die de dynamiek van muziek uitdrukken

De voorzijde, met een eenvoudig maar elegant ontwerp, heeft prominente naald-bewegende analoge niveaumeters. De LED-verlichting belicht effectief beide meterschaalplaten voor verbeterde zichtbaarheid vanuit luisterposities. Meterpositionering is geoptimaliseerd zodat de operationele linkerkanaalmeter exact gecentreerd is en prioriteit krijgt bij gebruik in BTL (monoversterker) luistermodus.

Sterk gereguleerde transformator

Het voedingsgedeelte ondersteunt de overweldigende kracht en aandrijfbaarheid van de M-10X, met plat koperen transformatorwikkelingen die strak zijn gewikkeld om ruimte te besparen, waardoor lijncapaciteit wordt verminderd, de koppelingskracht wordt verbeterd en het magnetische veld wordt gestabiliseerd. De EI-type sterk gereguleerde vermogenstransformator heeft een grote capaciteit van 1.250VA (momentane maximale 2.500VA), waarmee we een enorme regelprestatie hebben verkregen die niet wankelt onder enige belastingsfluctuaties.

Originele op maat gemaakte componenten

Elk component in de schakeling is een belangrijke factor die de audioprestaties en muzikaliteit van dit product beïnvloedt. In de M-10X hebben we zorgvuldig geluisterd en de audioprestaties van verschillende condensatoren, weerstanden, bedradingsmaterialen en terminals getest, en een groot aantal originele op maat gemaakte componenten geïntroduceerd die zorgvuldig zijn geselecteerd via geavanceerde technologie en gevoeligheid.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geluidsweergave

2.0 (Stereo)

Vermogen per kanaal

1200W, 2400W

Impedantie

2 Ohm, 1 Ohm

Ingangen

RCA / Tulp (analoog), XLR

Uitgangen

Geen

Afmetingen (b x h x d)

440 x 224 x 485 mm

Gewicht

48,0 kg

Kleur

Zilver

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman M-900u?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door