Stereo buizen eindversterker

Luxman MQ-88uC

6.199,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Homepage banner (3)

Luxman

MQ-88uC
Stereo buizen eindversterker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

IDe Luxman MQ-88uC is een ambitieuze krachtpatser onder de vacuümbuis eindversterkers die een moderne interpretatie biedt van Luxmans rijke erfgoed. Met zijn elegante donkerbruine afwerking echoot dit model de grandeur van Luxmans meest iconische producten, terwijl het een warme, accurate geluidsweergave levert die kenmerkend is voor vacuümbuisversterkers.

Een voortzetting van Luxmans vacuümbuis nalatenschap

Sinds de introductie van de SQ-5A in 1961, heeft Luxman onafgebroken vacuümbuisversterkers vervaardigd, waarbij elk model opnieuw de harten van muziekliefhebbers wist te veroveren. De MQ-88uC is het resultaat van decennialange ervaring en vakmanschap, samengebracht in een versterker die de tijd trotseert.

Essentie van high-end: zorgvuldig geselecteerde componenten

De MQ-88uC illustreert Luxmans aandacht voor detail door het gebruik van eigen hoogwaardige transformatoren en koppelingscondensatoren van Nichicon, gekozen voor hun natuurlijke en soepele klank. Deze zorgvuldige selectie en kortere interne bekabeling verhogen de geluidskwaliteit aanzienlijk.

Herleving van het gouden tijdperk van vacuümbuisversterkers

Met een ontwerp dat doet denken aan de gloriedagen, combineert de MQ-88uC hedendaagse technologie met een klassieke uitstraling. Knoppen en schakelaars van gefreesd aluminium en hars dragen bij aan zowel de functionaliteit als de esthetiek, waardoor de MQ-88uC zich onderscheidt als een moderne klassieker.

Lang leven en betrouwbaar ontwerp

Elke MQ-88uC ondergaat een grondige inspectie na een inbrandproces van 48 uur, waarbij JJ Electronic vacuümbuizen worden gebruikt voor hun betrouwbaarheid en lange levensduur, en verzekert de MQ-88uC van duurzaamheid en consistente prestaties.

De kracht van JJ Electronic KT88 buizen

De MQ-88uC maakt gebruik van KT88 buizen van JJ Electronic, bekend om hun vermogen en rijke klank. Deze triodeconfiguratie verlengt de levensduur van de buizen en levert de transparante timbre die zo geliefd is bij vacuümbuisversterkers, met een uitgangsvermogen van 25 watt per kanaal.

Onafhankelijke luidsprekeraansluitingen

Met aparte aansluitingen voor 4, 8 en 16 ohm luidsprekers biedt de MQ-88uC ongeëvenaarde flexibiliteit, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om de versterker af te stemmen op en het beste uit elke luidspreker te halen.

Uitmuntende outputtransformatoren en voeding

De MQ-88uC’s outputtransformatoren en voeding zijn essentieel voor zijn geluidskwaliteit, aangedreven door op maat ontworpen blokkeercondensatoren en een stabiele voeding voor een solide basis van iedere muzikale uitvoering.

Een nieuw uiterlijk

De donkerbruine afwerking van de MQ-88uC, in combinatie met de aluminium bovenplaat met haarlijnafwerking en de matzwarte aluminium gegoten behuizing van de stroomtransformator, benadrukt Luxmans oog voor finesse en schoonheid in ontwerp.

De Luxman MQ-88uC staat symbool voor de evolutie van vacuümbuisversterking, een harmonieuze blend van klassieke invloeden en moderne innovaties die samen een versterker vormen die bestemd is om een nieuwe generatie muziekliefhebbers te inspireren en te vervoeren.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geluidsweergave

2.0 (Stereo)

Vermogen per kanaal

25W

Impedantie

4 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm

Ingangen

RCA / Tulp (analoog)

Uitgangen

Geen

Afmetingen (b x h x d)

440 x 184 x 230 mm

Gewicht

16,1 kg

Kleur

Zwart

Links en downloads

Stereo buizen eindversterker

Luxman MQ-88uC

6.199,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman MQ-88uC?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Website nieuwsbrief header
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door