Geïntegreerde stereo versterker

Luxman L-507Z

9.499,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

507Z (1)

Luxman

L-507Z
Geïntegreerde stereo versterker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Luxman L-507Z markeert het begin van een nieuwe generatie in Luxman’s geïntegreerde versterkers. Met de introductie van de nieuwe LIFES versterkingsfeedback-engine zet Luxman een stap naar de toekomst. Deze versterker heeft een opmerkelijke sprong in muzikaliteit gerealiseerd, die ver voorbijgaat aan zijn klasse.

LIFES Versie 1.0: Onze Nieuwste Versterkingsfeedback-Engine

Luxman, dat in 2025 haar 100-jarig jubileum viert, introduceert met trots de opvolger van de ODNF-feedbackschakeling: LIFES. Deze nieuwe feedbackschakeling biedt een realistische, frisse en rijke muzikaliteit met een overweldigende audioprestatie. Het is gebaseerd op het technische concept van onze baanbrekende ODNF-circuit en biedt een opmerkelijk natuurlijke geluidskwaliteit, bijna alsof het een non-feedback circuit is. Het ontwerp is vanaf de basis bedacht en uitgebreid met behulp van simulatietechnologie en nauwgezet onderzoek. Door zorgvuldig geselecteerde componenten te combineren, hebben we superieure prestatiekenmerken en een kwaliteitsniveau bereikt dat geschikt is voor gebruik in Luxman’s volgende generatie producten.

Grote VU-Meters en 7-Segment LED

De L-507Z is uitgerust met grote, analoge VU-meters, een iconisch designstatement van Luxman’s solid-state geïntegreerde versterkers. De meters zijn fel verlicht met LED’s en tonen de dynamiek van je muziek. Bovendien toont een nieuw geïntroduceerde 7-segment LED het huidige attenuatieniveau, wat eenvoudig zichtbaar is vanaf de luisterpositie.

Toppaneel met Precisie Hairline Afwerking

De rechthoekige behuizing beschikt over een ultra-dik voorpaneel met een hoogwaardige, geblazen witte afwerking, een kenmerk van Luxman-producten. Het top paneel, met een delicate hairline afwerking, ondersteunt het apparaat met gietijzeren voeten die het gewicht gemakkelijk dragen en beschermen tegen ongewenste trillingen.

Nieuwe LECUA1000

De L-507Z maakt gebruik van Luxman’s nieuwe LECUA1000, een 88-staps elektronisch gecontroleerde demper, geïntegreerd in het versterkingscircuit, die de geluidskwaliteit over het volledige bereik van de volumeregeling minimaal degradeert.

Stabiele Voedingskring

Een stabiele, op maat gemaakte EI-type voedingstransformator en nieuw ontwikkelde, grote capaciteit filtercondensatoren zijn gecombineerd in de voedingsunit, die directe stroomvoorziening en voltagestabiliteit biedt.

Unieke Luxman-Technologieën

De L-507Z maakt gebruik van vele unieke Luxman-technologieën, zoals de Beeline-constructie die audiosignaalinvoer via de kortst mogelijke route naar de luidsprekeruitgang dirigeert, en een lusloze chassisstructuur die invloeden van grondimpedantie isoleert.

Verschillende Functies en Bedieningselementen

De L-507Z biedt een verscheidenheid aan functies, zoals een ingebouwde, nieuw ontwikkelde MM/MC-compatibele phono-versterkerschakeling en gevoelige toonregelingen. Een afzonderlijke functie scheidt de voor- en eindversterkingssystemen.

Nieuw Ontworpen Parallelle Hoofdtelefoonuitgangen

Naast de standaard φ6.3mm uitgang, is een nieuwe φ4.4mm uitgang toegevoegd, met onafhankelijke links-rechts aardingsbedrading, voor een echt driedimensionaal geluid voor hoofdtelefoongebruikers.

Hoogwaardige Ingangsterminals

De RCA-ingangsterminals voor LINE-1 zijn gemaakt van een koperlegering, die de geleidbaarheid van koper en de duurzaamheid van messing levert, waardoor ondersteuning wordt geboden voor audiophile kwaliteit kabels.

Lage Impedantie Transmissie

Grote, laagweerstandige, parallel geschakelde luidsprekerrelais zenden de krachtige aandrijvingskracht van het uitgebreide uitgangscircuit zonder verlies over. De dempingsfactor is ook verbeterd door directe bedrading naar de luidsprekeraansluitingen te gebruiken met ons gepatenteerde OFC-draad dat natuurlijke signaaloverdracht realiseert.

Gietijzeren Voeten

De gietijzeren voeten ondersteunen het gewicht van de L-507Z moeiteloos en beschermen gevoelige muzieksignalen tegen ongewenste trillingen dankzij een kenmerkend ontwerp waarbij de dichtheid geleidelijk afneemt van het midden naar de periferie, waardoor resonantie minder waarschijnlijk is.

Ergonomische Aluminium Afstandsbediening

De substantiële, ergonomische aluminium afstandsbediening kan ook compatibele LUXMAN CD-spelers bedienen die na 1996 zijn uitgebracht. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid en maakt de bediening van de L-507Z nog comfortabeler.

Met deze innovaties en aandacht voor detail zet Luxman de standaard voor geïntegreerde versterkers hoger met de L-507Z. Dit model illustreert de toewijding van Luxman aan zowel technische evolutie als het behoud van muzikaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor audiofielen die op zoek zijn naar de ultieme luisterervaring.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geluidsweergave

2.0 (Stereo)

Vermogen per kanaal

110W, 220W

Impedantie

4 Ohm, 8 Ohm

Ingangen

Draaitafel (Phono), RCA / Tulp (analoog), XLR, Trigger

Uitgangen

RCA, Trigger

Afmetingen (b x h x d)

440 x 178 x 454 mm

Gewicht

25,4 kg

Kleur

Zilver

Links en downloads

Geïntegreerde stereo versterker

Luxman L-507Z

9.499,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman L-507Z?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

507Z (1)
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door