Geïntegreerde stereo versterker

Luxman L-509Z

12.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Luxman

L-509Z
Geïntegreerde stereo versterker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Luxman L-509Z staat aan de top van de nieuwe generatie Z-serie geïntegreerde versterkers, waarmee een nieuw niveau van prestaties wordt bereikt. Dit vlaggenschipmodel overstijgt het concept van een traditionele geïntegreerde versterker door zowel in de voorversterker als de eindversterkersectie gebruik te maken van Luxman’s nieuwe generatie versterkingsfeedbackmotor “LIFES”. Dit wordt ondersteund door het nieuwe “LECUA-EX” attenuatorsysteem dat kwaliteitsdeterioratie onderdrukt en zorgt voor een preciezere bediening. De L-509Z symboliseert het streven naar het ideaal van de “single-chassis separates”, wat leidt tot ongekende prestaties en een nieuwe mijlpaal in Luxman geïntegreerde versterkerontwerp.

LIFES – Luxman Integrated Feedback Engine System

De L-509Z is uitgerust met onafhankelijke LIFES modules in zowel de discrete voor- als eindversterkersecties, waardoor deze pre-main versterker de essentie van het “single-chassis separates” concept belichaamt. Het resultaat is een spectaculaire geluidskwaliteit met een overvloed aan energie, waardoor de muziek tot leven wordt gebracht met LIFES versie 1.0. Met een uitgangssectie die drietraps Darlington bipolaire transistoren in een viervoudig parallel push-pull-configuratie gebruikt, levert de L-509Z uitstekende uitgangsvermogen en nagenoeg perfecte lijnprestaties, vergelijkbaar met een standalone eindversterker.

LECUA-EX – Luxman Electronically Controlled Ultimate Attenuator – Excellent Experience

Het “LECUA-EX” systeem biedt een natuurlijk, kwalitatief hoogwaardig operationeel gevoel met 88 fijne stappen van 0 tot 87dB, waardoor je een uitgebreide en comfortabele volumeregeling krijgt met minimale geluidsdeterioratie. Dit elektronisch gecontroleerde attenuatorsysteem maakt gebruik van een reeks hoogwaardige vaste weerstanden voor een nauwkeurige en soepele verzwakking van het voltage.

Hoogwaardige Fono-EQ en Toneregeling

De L-509Z bevat een ingebouwde hoogwaardige fono-equalizercircuits die zowel MM- als MC-cartridges ondersteunen, met een nieuwe tweestapsschakelaar voor hoge en lage MC-instellingen. Dit verrijkt de kwaliteit van vinylweergave in zowel bediening als geluidskwaliteit. Bovendien biedt de versterker een 3-bands toonregeling voor een fijnere aanpassing van geluid.

Speciale Aandacht voor Details

Van peel-coat printplaten in het hoofd audiopad tot de beeline constructie voor een soepele signaaloverdracht, er is unieke aandacht besteed aan elk detail. Grote, laagweerstandige luidsprekerrelais worden parallel aangesloten om de kracht van de substantiële voeding en uitgangscircuitry te verzenden, wat resulteert in een dempingsfactor van 330.

Ontwerp en Afwerking

De topplaat van de L-509Z, gemaakt van ultradik aluminium met een prachtige haarlijnafwerking, wordt ondersteund door vier grote isolatorvoeten van gietijzer, die het hoofdchassis beschermen tegen ongewenste externe trillingen. De grote analoge VU-meters, een traditioneel designelement van Luxman solid-state geïntegreerde versterkers, worden helder verlicht door LEDs.

Hoofdtelefoonaansluitingen en Kwaliteitsterminals

Naast de standaard φ6.3mm terminal biedt de L-509Z een φ4.4mm terminal voor een plezierige hoofdtelefoonervaring met een prachtig driedimensionaal geluid. De originele hoogrigiditeits RCA-terminals en twee grote luidsprekeruitgangsterminals met onafhankelijke aan/uit-schakeling bieden de mogelijkheid voor bi-wire aansluitingen.

Ergonomische Afstandsbediening

De robuuste ergonomische aluminium afstandsbediening kan ook compatibele Luxman CD-spelers bedienen die na 1996 zijn uitgebracht, waardoor een naadloze bediening van je audio-opstelling mogelijk is.

De Luxman L-509Z belichaamt de passie voor muziek en technologische vooruitgang, en markeert een nieuw hoogtepunt in het ontwerp van geïntegreerde versterkers.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geluidsweergave

2.0 (Stereo)

Vermogen per kanaal

120W, 220W

Impedantie

4 Ohm, 8 Ohm

Ingangen

Draaitafel (Phono), RCA / Tulp (analoog), XLR, Trigger

Uitgangen

RCA, Trigger

Afmetingen (b x h x d)

440 x 193 x 463 mm

Gewicht

29.4 kg

Kleur

Zilver

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman L-509Z?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door