Geïntegreerde buizenversterker

Luxman SQ-N150

3.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Luxman

SQ-N150
Geïntegreerde buizenversterker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De SQ-N150 van Luxman, onderdeel van de NeoClassico II-serie, markeert een moderne interpretatie van een rijke traditie in buizenversterkers. Luxman, een bedrijf dat zijn unieke weg koos in de jaren ’60 door de pure schoonheid van buizenaudio te omarmen, blijft met de SQ-N150 deze traditie voortzetten. Deze versterker belichaamt een geluidsreproductie met een uitzonderlijke warmte en helderheid, die elke muziekliefhebber zal betoveren.

Innovatief buizenontwerp

De SQ-N150 staat garant voor een gedetailleerde en levendige muziekweergave dankzij de uitzonderlijke lineariteit van Luxman’s P-K gesplitste fase-omkeercircuit. Een voorversterkerfase met twee JJ Electronic ECC83 dubbele trioden, gekoppeld aan een push-pull uitgang met vier JJ Electronic EL84 pentodes, zorgt voor consistente prestaties en een lange levensduur. Hoewel de officiële vermogensoutput 10 Watt + 10 Watt bij 6 ohm is, zal de geluidskwaliteit zelfs de meest veeleisende luisteraars verbazen.

Veelzijdige voorversterker

Luxman biedt drie lijningangen en een phono-sectie die zowel moving magnet als moving coil cartridges ondersteunt, waardoor de aankoop van een aparte MC-voorversterker overbodig is. De vergulde RCA-jacks en de keuze voor dezelfde ingangsselector IC als in onze topklasse C-900u regelversterker minimaliseren overspraak tussen de linker- en rechterkanalen. De Line Straight modus zorgt voor ultieme sonische zuiverheid door de bas, treble en balansregelingen te omzeilen.

Afstandsbediening

De afstandsbediening, afgewerkt in aluminium, bedient zowel het volume als een bijpassende Luxman CD-speler, zoals de LUXMAN D-N150 digitale speler.

Elegant design

De SQ-N150 heeft een elegante uitstraling met een chassis van 5 mm dik aluminium en een bescheiden “A4” formaat van slechts 210 x 297 mm (exclusief uitstekende onderdelen). De gestraalde witte afwerking vormt een mooi contrast met de haarlijnen op de machinaal bewerkte aluminium bedieningselementen, terwijl de oranje LED-verlichting van de analoge niveau meters een visueel tegenpunt biedt aan de gloed van de vacuümbuizen.

De Luxman SQ-N150, een ode aan de tijdloze aantrekkingskracht van buizenversterkers, belooft elke luistersessie te transformeren tot een ervaring van ongekende warmte en schoonheid.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geluidsweergave

2.0 (Stereo)

Vermogen per kanaal

10W

Impedantie

6 Ohm

Ingangen

Draaitafel (Phono), RCA / Tulp (analoog)

Uitgangen

Geen

Afmetingen (b x h x d)

297 x 188 x 251 mm

Gewicht

12,4 kg

Kleur

Zilver

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman SQ-N150?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door