Platenspeler

Luxman PD-191A

14.499,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Luxman

PD-191A
Platenspeler
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Luxman PD-191A zet een nieuwe norm in de eerbiedwaardige traditie van vinyl afspeelapparatuur, ontworpen om de legendarische PD-171 serie te vervangen. Dit premium draaitafelsysteem onthult de oneindig rijke warmte van muziek en biedt een speciaal gevoel van tijd die anders stroomt wanneer een geliefde analoge opname wordt afgespeeld. Uitgerust met een nieuw ontwikkelde, originele toonarm van uitzonderlijk hoge initiële gevoeligheid, biedt de PD-191A een vinyl luisterervaring die zowel hoogwaardig als emotioneel is.

Nieuw ontwikkelde toonarm met ongekende gevoeligheid

De PD-191A pronkt met de LTA-710, een statisch gebalanceerde toonarm die mesrandlager technologie gebruikt voor uitmuntende gevoeligheid bij aanvangsbewegingen. Deze toonarm, een gezamenlijke ontwikkeling met SAEC, brengt de fijnste nuances van muzikale momenten tot leven. Door de effectieve armlengte op 10 inch te zetten, worden trackingfouten verminderd en is er een betere weerstand tegen trillingen van het vinyloppervlak.

Stille DC motor met hoge capaciteit voeding

De PD-191A wordt aangedreven door een stille en geraffineerde DC motor in een riemaandrijvingssysteem, ondersteund door een robuuste voeding. Dit zorgt voor een gestage en precieze plattersnelheid, onmisbaar voor authentieke vinylweergave.

Zware draaiplaat en uiterst rigide roestvrijstalen as

De PD-191A is uitgerust met een draaiplaat van 5.2kg, vervaardigd uit een enkel, dik aluminium blok, wat zorgt voor een soepele en zelfverzekerde rotatie. De hoge rigiditeit van de spil, gecombineerd met een geavanceerd lagerontwerp, ondersteunt de draaiplaat optimaal en draagt bij aan de uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Tijdloos en elegant Luxman industrieel ontwerp

De PD-191A is een lust voor het oog, met een frontpaneel van massief natuurlijk hout in rozenhoutkleur en een fijne afwerking, contrasterend met het fijn haarlijnbehandelde aluminium bovenpaneel. Dit ontwerp benadrukt de functionele schoonheid en biedt een zintuiglijk genoegen bij elke bediening.

Geïntegreerde dempingsstructuren

Door middel van meerdere dempingsstructuren en een unieke onderslingconstructie bereikt de PD-191A een hoge mate van stijfheid en dempingsprestaties, waardoor ongewenste trillingen effectief worden onderdrukt voor een zuivere en ongestoorde muziekweergave.

Drie selecteerbare rotatiesnelheden met pitchcontrole

De PD-191A ondersteunt drie rotatiesnelheden, waarmee het apparaat zich aanpast aan een breed scala aan vinylplaten, en biedt precisie en betrouwbaarheid met zijn geavanceerde snelheidsaanpassing en stroboscoopindicator.

De Luxman PD-191A belichaamt de charme van tijdloze vinylweergave en zet een nieuwe standaard in de voortdurende zoektocht naar functionele schoonheid. Met zijn geavanceerde technologie en toewijding aan de essentie van muziek biedt de PD-191A een vinyl afspeelervaring die ongeëvenaard is, en nodigt de luisteraar uit om de ware diepte en emotie van analoge muziek opnieuw te ontdekken.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Bediening

Handmatig

Aandrijving

Belt-drive

Toerental

33, 45, 78

Eigenschappen

Met stofkap

Uitgangen

RCA

Afmetingen (b x h x d)

491 x 128 x 399 mm

Gewicht

24,8 kg (26,4 kg met stofkap)

Kleur

Rosenut, Zilver

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman PD-191A?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door