Voorversterker

Luxman CL-1000

25.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

CL1000 (1)

Luxman

CL-1000
Voorversterker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Luxman, altijd op de voorgrond met het combineren van geavanceerde technologieën en muzikale verfijning, presenteert met trots de CL-1000, hun vlaggenschip buizen voorversterker. Als opvolger van de klassieke C-1000 uit 1975 en prachtig gepaard met de MQ-300 buizen eindversterker, demonstreert de CL-1000 Luxman’s unieke expertise in buizenaudio. Terwijl de industrie zich massaal op transistorversterkers stortte, zag Luxman de onvergelijkbare schoonheid in buizenreproductie, een traditie die onafgebroken voortduurt.

Introducerend de LECUTA Transformatorgekoppelde Verzwakker

Het hart van elke voorversterker is de volumeregeling. Luxman’s LECUTA (Luxman Electronically Controlled Ultimate Transformer Attenuator) verfijnt dit cruciale element door middel van een 34-staps draaischakelaar die 34 relais activeert, volledig buiten het signaalpad, om het volume in nauwkeurig gekalibreerde stappen aan te passen via 34 aftakkingen op overeenkomende links en rechts transformatoren. De keuze voor FINEMET® kernmateriaal van Hitachi Metals, Ltd., bekend om zijn unieke nanokristalstructuur, zorgt voor een rijk, gedetailleerd geluid, zelfs op lage volumes.

Klassiek Design en Robuuste Trillingsmaatregelen

De CL-1000 eert het verleden met een design dat doet denken aan de C-1000, waarbij drie dikke aluminium lagen elegant samenkomen tegen een achtergrond van natuurlijk walnotenhout met een rozenhouten glansafwerking. Externe trillingen, een vijand van buizenreproductie, worden getemd door een uiterst rigide chassis versterkt met interne afscheidingen en rubberen dempers die circuitborden isoleren voor subtiele, genuanceerde muziekreproductie.

Alloy Terminals en Gietijzeren Voeten

Luxman heeft geen detail over het hoofd gezien, van de legeringsterminals die de geleidbaarheid van koper combineren met de duurzaamheid van messing, tot de gietijzeren isolatievoeten die vibraties diffunderen. Al deze elementen dragen bij aan een superieure klankkwaliteit.

JJ Electronic E88CC Dubbele Triode Vacuümbuizen

De zorgvuldige selectie van elk circuitelement, waaronder de JJ Electronic E88CC dubbele triode vacuümbuis, zorgt voor uitstekende betrouwbaarheid, extreem lage ruis, aantrekkelijke dynamiek en een rijk gedetailleerd middenbereik. Deze zorgvuldige samenstelling zorgt ervoor dat de CL-1000 een energieke, maar moeiteloze audio-reproductie levert.

Vinyl Weergave met MM/MC Phono Voorversterker

Voor uitzonderlijke analoge reproductie biedt de CL-1000 ondersteuning voor zowel Moving Magnet als Moving Coil cartridges via een hoogwaardige phono voorversterker, waardoor optimale impedantie en capaciteit mogelijk is.

Uitzonderlijk Stabiele Voeding

Een stabiele, krachtige voeding is essentieel, vooral bij dynamische muziekpieken. Luxman’s CL-1000, met een grote voedingstransformator en onafhankelijke linker- en rechterkanaalfiltercondensatoren, zorgt voor onmiddellijke dynamische respons en hoge betrouwbaarheid.

Articulator Functie

Luxman’s diepgaande ervaring met signaalpadtransformatoren heeft geleid tot de Articulator-functie, die de kern van transformatoren demagnetiseert voor een nog hogere mate van sonische zuiverheid.

De CL-1000, verrijkt met Luxman’s aangepaste oliecondensatoren en originele laagprofiel elektrolytische condensatoren, levert rijke, bevredigende muziekreproductie, waardoor dit model een juweel van een stereo-geïntegreerde versterker is voor de meest veeleisende audiofielen.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geluidsweergave

2.0 (Stereo)

Ingangen

Draaitafel (Phono), RCA / Tulp (analoog), XLR

Uitgangen

RCA, XLR

Afmetingen (b x h x d)

460 x 166 x 454mm

Gewicht

24,4 kg

Kleur

Hout, Zilver

Links en downloads

Voorversterker

Luxman CL-1000

25.999,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman CL-1000?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

CL1000 (1)
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door