Stereo buizen voorversterker

Luxman CL-38uC

5.699,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Luxman

LX-38uC
Stereo buizen voorversterker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Ontdek de Luxman CL-38uC, een toonbeeld van vernieuwing binnen Luxmans legendarische ‘38’ serie van vacuümbuis voorversterkers. Dit toestel weerspiegelt de ultieme harmonie tussen Luxmans traditionele expertise en de nieuwste technologische ontwikkelingen, en biedt luisteraars een diep resonante muziekbeleving die zowel hedendaagse als tijdloze geluidsbronnen omvat.

Geluidskwaliteit die de tijd trotseert met SRPP-circuit

De CL-38uC schittert met zijn SRPP-circuits in alle fasen, een keuze die zorgt voor de zuiverste geluidskwaliteit. Luxman’s toewijding aan superieure audioprestaties wordt onderstreept door het gebruik van specifiek geselecteerde componenten, zoals hoogwaardige transformatoren en nichicon condensatoren, die bijdragen aan een sublieme klankweergave.

Een klassiek ontwerp herleeft

Het ontwerp van de CL-38uC grijpt terug naar de gloriedagen van vacuümbuisversterkers, met een natuurlijk houten omhulsel dat niet alleen visueel, maar ook akoestisch een statement maakt. Deze klassieke esthetiek, verrijkt met moderne technologie, maakt de CL-38uC tot een veelzijdig en aantrekkelijk onderdeel van elke hifi-opstelling.

Eerste vacuümbuisversterker met LECUA

Een primeur voor vacuümbuisversterkers, de CL-38uC is uitgerust met Luxman’s gerenommeerde LECUA-attenuatorsysteem. Dit innovatieve systeem staat garant voor een vloeiende volumeregeling, waarbij de dynamiek van elke performance met minimale kwaliteitsverlies wordt gereproduceerd.

Uitbreidbaarheid en veelzijdigheid

De CL-38uC onderscheidt zich door zijn elektronisch aangestuurde toonregeling en de veelheid aan aansluitmogelijkheden, inclusief gebalanceerde ingangen. Daarnaast biedt het phono-versterkercircuit, dat zowel MM- als MC-cartridges ondersteunt, vinylenthousiastelingen de kans om te genieten van een authentieke analoge luisterervaring.

De Luxman CL-38uC is meer dan een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Luxman in de wereld van vacuümbuisversterking; het is een toonbeeld van hoe traditionele expertise en cutting-edge technologie samenkomen in harmonie. Elk detail, van de zorgvuldig geselecteerde componenten tot de elegant vormgegeven bedieningselementen en de traditionele houten behuizing, weerspiegelt Luxman’s onwrikbare toewijding aan het creëren van de ultieme luisterervaring. Met de CL-38uC als centraal onderdeel van uw audiosysteem, investeert u niet alleen in een stukje audiogeschiedenis, maar ook in een toekomst vol muzikale ontdekkingen.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Luxman

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geluidsweergave

2.0 (Stereo)

Ingangen

Draaitafel (Phono), RCA / Tulp (analoog), XLR

Uitgangen

RCA

Afmetingen (b x h x d)

440 x 169 x 307 mm

Gewicht

13,3 kg

Kleur

Hout, Zilver

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Luxman CL-38uC?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door