Bluetooth speaker

Marshall Woburn III

Oorspronkelijke prijs was: €599,00.Huidige prijs is: €499,00.

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Marshall

Woburn III
Bluetooth speaker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Eigenschappen

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Woburn III, het zwaargewicht binnen het assortiment thuisluidsprekers, vult elke ruimte met het meeslepende en overweldigende geluid waar Marshall bekend om staat.

Met zijn krachtige geluidssysteem is de Woburn III voorzien van een drieweg-driversysteem met een verbeterde 6-inch woofer in een basreflexkast, twee 3/4-inch tweeters en twee 2-inch midrange drivers. Dit vernieuwde systeem zorgt voor betere helderheid in het middengebied, zuivere hoge tonen en een gecontroleerde bas die bijna het laagste niveau bereikt dat het menselijk oor kan waarnemen. Met toegevoegde tweeters in een hoek en bijgewerkte golfgeleiders biedt de Woburn III een consistent geluid dat zich breed verspreidt en je door een ruimte volgt. De ingebouwde Dynamic Loudness past de toonbalans van het geluid aan, zodat je muziek op elk volume briljant klinkt.

Daarnaast is de Woburn III klaar voor de toekomst van Bluetooth-technologie en is ontworpen om te voldoen aan toekomstige Bluetooth-functies zodra ze beschikbaar worden gesteld.

Wat betreft het uiterlijk heeft Marshall het iconische rock-‘n-roll-ontwerp teruggebracht naar de essentie met een uitgesproken look die een statement maakt. Hoewel de Woburn III een vernieuwde en strakkere uitstraling heeft, is hij nog steeds onmiskenbaar Marshall.

Krachtig geluid

De Woburn III heeft een nog breder geluidsbeeld dan zijn voorganger en vult elke ruimte met het meeslepende, thuis trillende Marshall-geluid. De Woburn III is opnieuw ontworpen met een nieuw driewegs driver-systeem, dat meer gecontroleerde, lagere frequentie-bassen en een grotere helderheid in het middengebied levert. Deze nieuwe generatie Woburn heeft tweeters die naar buiten zijn gericht en bijgewerkte golfgeleiders om een consistent solide geluid te leveren dat zo breed is dat het je door de kamer volgt. Dynamic Loudness past de toonbalans van het geluid aan om ervoor te zorgen dat je muziek bij elk volume briljant klinkt. Wanneer je verbinding maakt via HDMI, zorgt de Night Mode ervoor dat de buren tevreden zijn door harder geluid te verminderen terwijl zachte geluiden nog steeds hoorbaar zijn.

Alle controle

Woburn III is rechttoe rechtaan, zodat je gewoon kunt koppelen en afspelen zonder gedoe met een complexe installatie. Je vindt alles wat je nodig hebt rechtstreeks op het apparaat, zodat je eenvoudig je muziek kunt bedienen zonder je apparaat op te pakken.

Ook voor de TV

Met zoveel manieren om verbinding te maken met Woburn III is het nog nooit zo eenvoudig geweest om het juiste geluid te krijgen voor het luisteren naar muziek of het kijken naar tv. Verbind rechtstreeks vanaf je apparaat met de luidspreker via Bluetooth, RCA of 3,5 mm. Woburn III heeft ook een HDMI-ingang, waarmee je Woburn III kunt aansluiten op je tv voor een unieke kijkervaring met Marshall.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

7340055385305

Extra informatie

Merk

Marshall

Vermogen

150W

Speaker Opstelling

Stereo

Ingangen

AUX, HDMI, RCA / Tulp (analoog)

Bluetooth

5.2

Dimensies (BxHxD, mm)

392x264x468

Gewicht

7.45kg

Bluetooth speaker

Marshall Woburn III

Oorspronkelijke prijs was: €599,00.Huidige prijs is: €499,00.

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Marshall Woburn III?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door