Menu

Monitor Audio Gold W12 5G Subwoofer (Ebony)

Monitor Audio Gold W12 Subwoofer (Ebony)

3.175,00
  • Gratis specialistisch advies: 013-5431489
  • Veilig online bestellen met o.a. iDeal & PayPal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
  • Eigen technische dienst

Wilt u zeker weten of een product voorradig is? Neem dan even contact met ons op.

 

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Monitor Audio Gold 5e generatie

Voor liefhebbers van diepe en verfijnde basweergave is de Gold W12 een must-have aanvulling op elke luidsprekeropstelling. Elke soundtrack wordt versterkt door de diepe en gebalanceerde diepte die moeiteloos wordt geleverd door deze premium subwoofer.

Ervaar de complete sound van Hollywood’s meest actievolle blockbusters met de krachtige Gold W12 Subwoofer, waarin een 12 inch (305 mm) long-throw driver wordt versterkt door een paar Auxiliary Bass Radiators (ABR) en aangedreven door een 600 Watt klasse D-versterking. Het vermogen en de schaal wat binnen deze combinatie kan worden gegenereerd, kunnen net zo gemakkelijk worden gevoeld als het kan worden gehoord, dankzij de geweldige 20 Hz basverlenging.

Gold W12 heeft een aantal fijnafstemmingsopties en dankzij het Automatic Position Correction (APC) -systeem van Monitor Audio kan de subwoofer optimaal werken, waar hij zich ook bevindt. En met dit instrument is de Gold W12 net zo goed in staat om alle muziek en harmonische details van een keteltrommel weer te geven als ook de wereldschokkende kracht van een vulkaanuitbarsting.

Instellingen worden aangepast door de innovatieve controller die op het bovenpaneel van de kast is bevestigd of door de eigen ‘SubConnect’-software van Monitor Audio te gebruiken. De instellingen bieden vier volledig configureerbare gebruikersvoorinstellingen per ingang, inclusief modi voor Flat / Music / Movie en Impact equalizer-instellingen. Fijnafstemming kan worden gemaakt door de frequentie-, helling-, trim- en equalizerfilters aan te passen voor elke vooraf ingestelde waarde. De Night Mode vermindert het dynamische bereik van luidere secties op het niveau dat de luisteraar wenst.

Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.

 

 

Ervaar het in onze winkel!

Persoonlijk advies?

Demonstratie afspraak maken