Monitor Audio Studio Black

Monitor Audio Studio | zwart

650,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Monitor Audio

Studio
Monitor Audio Studio Black
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Monitor’s Audio “Studio” is gebaseerd op de luidsprekers uit de topklasse van Monitor Audio, de Platinum II Serie. Deze luidsprekers bieden een echte high end luisterervaring! Ondanks het compacte formaat laat deze luidspreker een groots formaat geluid de ruimte vullen.

De Studio luidspreker bevat twee 4 inch RDT II drivers. De dubbele 4 inch drivers zijn gemodificeerde versies van de drivers die worden gebruikt in de Platinum PL500 II-luidspreker van Monitor Audio. Hun geluid is helder en natuurlijk, met een diepe bas en veel details in het middensegment. De drivers zijn ontworpen vanwege de lage vervorming en er wordt gebruik gemaakt van dezelfde magnetische ontwerpprincipes en materiaalkeuze als de toonaangevende platinaspeakers.RDT II is een samengestelde ‘sandwich’-structuur van een dunne skin met weinig massa, samengebonden in een honingraatvormig materiaal van NomexR. De algehele dikte van het RDT II-membraan is slechts 2 mm, maar het is 150 keer sterker dan de conus van een conventionele luidspreker. RDT II is een unieke en innovatieve ontwikkeling van de technici van Monitor Audio voor de nieuwe Platinum II-serie. Het maakt gebruik van twee skinmaterialen met ongelijke mechanische eigenschappen.

Een MPD (Micro Plated Diafragma) hoogfrequente transducer is ontworpen om ongelooflijke articulatie te bieden vanwege zijn diafragma met lage massa. MPD-transducers werken op dezelfde manier als een supersnelle accordeon door snel in de plooien te knijpen en een vloeiende, brede en van nature snelle respons in de ultrasonische band te produceren, waardoor het geluid levensechter is.

De elegante kast van de Studio is afgesteld met behulp van twee aan de achterzijde gemonteerde HiVe II-poorten aan de boven- en onderkant van de kast. Er wordt voor gezorgd dat de druk in de kast symmetrisch gebalanceerd is en dat er geen turbulentie en vervolgens luchtgeluid is. HiVe II-technologie zorgt ervoor dat lucht veel sneller in en uit beweegt dan een conventionele poort, wat resulteert in snelle, krachtige bassen in combinatie met een superieure transiënte respons.

De puristische elektrische ketting wordt aangevuld door een paar nauwkeurig bewerkte terminals die zijn ontwikkeld voor de Platinum-serie. Deze zijn gerhodineerd om de laagste contactweerstand en consistentie op de lange termijn te bieden. De aandrijvingen zijn omgeven en vastgeklemd door een onbuigzaam gegoten aluminium subschot voor stijfheid. De mechanische structuur wordt verder verbeterd met behulp van de befaamde bout-through drivertechnologie om de ultieme kastversteviging te bieden.

Technische specificaties

Extra informatie

EAN

5060565777316

Merk

Monitor Audio

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Monitor Audio Studio | zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door