Menu

Monitor Audio Studio Black

Monitor Audio Studio Black

650,00
Categorie:

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Monitor’s Audio “Studio” is gebaseerd op de luidsprekers uit de topklasse van Monitor Audio, de Platinum II Serie. Deze luidsprekers bieden een echte high end luisterervaring! Ondanks het compacte formaat laat deze luidspreker een groots formaat geluid de ruimte vullen.

De Studio luidspreker bevat twee 4 inch RDT II drivers. De dubbele 4 inch drivers zijn gemodificeerde versies van de drivers die worden gebruikt in de Platinum PL500 II-luidspreker van Monitor Audio. Hun geluid is helder en natuurlijk, met een diepe bas en veel details in het middensegment. De drivers zijn ontworpen vanwege de lage vervorming en er wordt gebruik gemaakt van dezelfde magnetische ontwerpprincipes en materiaalkeuze als de toonaangevende platinaspeakers.RDT II is een samengestelde ‘sandwich’-structuur van een dunne skin met weinig massa, samengebonden in een honingraatvormig materiaal van NomexR. De algehele dikte van het RDT II-membraan is slechts 2 mm, maar het is 150 keer sterker dan de conus van een conventionele luidspreker. RDT II is een unieke en innovatieve ontwikkeling van de technici van Monitor Audio voor de nieuwe Platinum II-serie. Het maakt gebruik van twee skinmaterialen met ongelijke mechanische eigenschappen.

Een MPD (Micro Plated Diafragma) hoogfrequente transducer is ontworpen om ongelooflijke articulatie te bieden vanwege zijn diafragma met lage massa. MPD-transducers werken op dezelfde manier als een supersnelle accordeon door snel in de plooien te knijpen en een vloeiende, brede en van nature snelle respons in de ultrasonische band te produceren, waardoor het geluid levensechter is.

De elegante kast van de Studio is afgesteld met behulp van twee aan de achterzijde gemonteerde HiVe II-poorten aan de boven- en onderkant van de kast. Er wordt voor gezorgd dat de druk in de kast symmetrisch gebalanceerd is en dat er geen turbulentie en vervolgens luchtgeluid is. HiVe II-technologie zorgt ervoor dat lucht veel sneller in en uit beweegt dan een conventionele poort, wat resulteert in snelle, krachtige bassen in combinatie met een superieure transiënte respons.

De puristische elektrische ketting wordt aangevuld door een paar nauwkeurig bewerkte terminals die zijn ontwikkeld voor de Platinum-serie. Deze zijn gerhodineerd om de laagste contactweerstand en consistentie op de lange termijn te bieden. De aandrijvingen zijn omgeven en vastgeklemd door een onbuigzaam gegoten aluminium subschot voor stijfheid. De mechanische structuur wordt verder verbeterd met behulp van de befaamde bout-through drivertechnologie om de ultieme kastversteviging te bieden.

Extra informatie

EAN

5060565777316

Merk

Monitor Audio

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Artikelnummer:Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.