NAD | C298 | Stereo Eindversterker

NAD C298

2.399,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

NAD C298
NAD | C298 | Stereo Eindversterker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

NAD | C298 | Stereo Eindversterker

De NAD C298: één van de meeste innovatieve versterkers van het moment. Welverdiend bekroond met een EISA Award voor beste eindversterker van het jaar 2021-2022. NAD heeft niet ingehouden bij het ontwikkelen van de C298. Het apparaat is namelijk uitgerust met één van de nieuwste versterkertechnologieën. Het indrukwekkende van dit alles is de prijskwaliteits-verhouding. Zelfs met eindversterkers vér boven deze prijsklasse kan de NAD, met zijn onwerkelijke prestatieniveau, meten.

De NAD-versterker is afkomstig uit de Classic serie. Per kanaal wordt 185 watt geleverd aan 8 ohm. Dit is te bridgen tot 620W aan 8 ohm, zodoende creëert u een mega monoblok. De NAD is, zonder twijfel, het best aan te vullen met de alom geprezen C658.Zo geniet u van een extra tweekanaals versterker voor verschillende frontkanalen van home-cinemasystemen. Ervaar hoe stereo en surround op topniveau klinken. Laat u middenin de actie zitten en zelfs omverblazen door het machtige geluid afkomstig van de NAD’s.

Minimalistisch in design

Laat u niet voor de gek houden door het ontwerp van de NAD. Het apparaat kan ogen als een eenvoudige eindversterker, maar het tegendeel is bewezen. U geniet, als gebruiker van de C298, van eindeloos veel mogelijkheden. De NAD beschikt bijvoorbeeld over selecteerbare gebalanceerde ingangen, zo kunt u voor studiogebruik de versterker toepassen en kunt u het apparaat gebruiken voor aansluiting op high-end voorversterkers en processors. De ingangen zijn hebben trimregelaars, wat enorm handig is voor het aanpassen aan andere componenten.

Purifi Eigentakt

Het Deense technologiebedrijf Purifi beschikt over de meeste toonaangevende ingenieurs beschikbaar in de branche, waaronder de welkbekende en geroemde Bruno Putzeys. Deze grote namen en slimme koppen zijn niet zonder reden samengebracht: geavanceerde wiskundige modellen moesten opgelost en verwerkt worden. De laatste beperkingen (die overgebleven waren) zijn vrijwel opgelost. Het resultaat? Eigentakt modules die NAD zelf mag vervaardigen onder een licentie van Purifi zelf. Purifi heeft de zelfscillerende klasse D versterker met nieuwe feedbackalgoritmen gecombineerd. Hierdoor verwijdert Eigentakt vrijwel alle harmonisch en intermodale vervorming. Met deze NAD versterker geniet u van optimaal geluid, met zo min mogelijk vervormingen.

Kenmerken NAD C298

  • Gewicht: 11,2kg;
  • Afmetingen (in mm): 435 x 120 x 390mm;
  • Ingangsimpedantie: 65 kOhm + 280pF;
  • Signaal-ruisverhouding: >120dB;
  • XLR|RCA ingangen;
  • Purifi Eigentakt
  • Bekijk hier de volledige specificaties

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

786357001388

Extra informatie

Merk

NAD

Uitgangsvermogen

2 x 185 Watt aan 8 Ohm, 2 x 340 Watt aan 4 Ohm

Dynamisch vermogen

260/490/570 Watt aan 8/4/2 Ohms

Mono vermogen

1 x 620 Watt aan 8 Ohm

Schakeling

Purifi Eigentakt™ Versterkertechnologie

Ingangen

XLR en RCA

Trigger

12V Trigger In/Uit

THD (20 Hz – 20 kHz)

<0.0005 % bij 2V

Signaal-ruisverhouding

>120 dB

Kanaalscheiding

>110 dB (1 kHz)

Ingangsimpedantie

56 kOhm + 280 pF

Afmetingen (in mm)

435 x 120 x 390mm;

Gewicht

11,2kg

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
NAD C298?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door