Menu

NAD C 328

NAD C328

799,00
Categorieën: ,

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

NAD C 328 Hybride Digitale DAC-versterker

Al 45 jaar lang heeft NAD Electronics ambitieuze audiofielen geïntroduceerd in de enorme wereld van hi-fi. Van ons vlaggenschip Masters Series tot onze budgetvriendelijke Classic-serie, NAD heeft een component voor iedereen. In de voetsporen van enkele van de grootste apparaten van NAD levert de NAD C 328 de meest fundamentele functies, terwijl hij zich vasthoudt aan de niet-aflatende toewijding van NAD voor een voortreffelijk geluid. De C 328 kan draadloos verbinding maken met elk smartphone, tablet of Bluetooth®-apparaat binnen bereik, zodat u een naadloze luisterervaring hebt. Met een MM-phono-input blaast de C 328 vinyl LP’s nieuw leven in, mede dankzij NAD’s innovatieve Hybrid Digital ™ -versterkertechnologie. De C 328 beschikt ook over een hoofdtelefoonversterker, waarmee u uw favoriete hoofdtelefoon kunt aansluiten en kunt terugzitten in uw eigen wereld van gedetailleerd geluid. Hoewel het meer bescheiden is in vergelijking met andere Classic Series-versterkers, past de C 328 perfect in uw bestaande systeem en brengt u het muzikale nirvana waar u naar op zoek was.


De grondbeginselen goed krijgen

Als het gaat om Classic-serie-versterkers, wordt geen enkele functie over het hoofd gezien. Low-noise circuits, nauwkeurige volumeregeling en nauwkeurige kanaalbalans zijn allemaal belangrijke kenmerken van de C 328. Met de toegevoegde bonus van de juiste input en output impedantie-eigenschappen, plus hoge overbelastingsmarges en stabiliteit met lastige luidsprekerbelastingen, is de C 328 de beste keuze voor audiofielen die net beginnen met het bouwen van hun droomsystemen. De C 328 bevat ook een MM phono-podium met precies correcte RIAA-equalisatie, hoge overbelastingsmarges, extreem lage ruis en een innovatief circuit om infrasoonruis te onderdrukken dat aanwezig is op alle LP’s – en dit alles zonder de basrespons te beïnvloeden.

Veelzijdigheid in schoppen

De lijningangen van de C 328 kunnen alle soorten analoge broncomponenten bevatten. Het biedt ideale invoerimpedantiekenmerken met lineaire, ultralage ruisbufferversterkers om geluidsverlies te voorkomen dat wordt veroorzaakt door onjuist laden van het bronapparaat. De C 328 beschikt ook over een aparte hoofdtelefoonversterker met een lage uitgangsimpedantie en een zeer hoog uitgangsvoltage, genoeg om zelfs koptelefoons met een hoge impedantie in de studio te besturen. De lijnuitgangen met lage impedantie kunnen ook worden aangesloten op een subwoofer om de veelzijdigheid van de C 328 verder uit te breiden.

Klaar voor Streaming

Met ondersteuning voor Bluetooth kunt u onmiddellijk verbinding maken met en luisteren naar de muziekservice van uw keuze, of draadloos muziek en afspeellijsten streamen die rechtstreeks op uw smartphone, tablet of computer zijn opgeslagen. Bovendien heeft Bluetooth-streaming met zijn hoogwaardige digitale circuits nog nooit zo goed geklonken als met de C 328.

Geavanceerde kracht

Sinds de overgang van ouderwetse lineaire voedingen en klasse AB-uitgangstrappen heeft NAD nog beter presterende circuits ontwikkeld op basis van schakelende voedingen en klasse D-uitgangstrappen. Ooit gedacht dat dit inferieur is aan traditionele topologieën, heeft NAD’s geavanceerde werk op dit gebied geleid tot enkele van de best presterende versterkers die momenteel op de markt zijn. Deze nieuwe ontwerpen zijn lineair over een grote bandbreedte en bieden consistente prestaties bij alle luidsprekerbelastingen, waardoor ze een indrukwekkende vooruitgang leveren.

De voeding van de C 328 kan meer dan 100 watt aan audio-uitvoer leveren wanneer dat nodig is. De C 328 kan werken met elke AC-netspanning van 100V tot 240V en biedt pure gelijkstroom voor alle verschillende fasen. Deze uiterst efficiënte voeding biedt ook een vrijwel perfecte regeling van de spanning over een breed scala van omstandigheden en biedt een solide, ruisvrije basis voor de versterkingsfasen.

De C 328 maakt gebruik van een aangepaste versie van de beproefde Hypex UcD-uitgangstrap. Dit zorgt voor een enorme kracht met bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare bereik. Elk detail van dit ontwerp is zorgvuldig vervaardigd en perfect uitgevoerd om de best mogelijke prestaties uit te dunnen. De C 328 is de perfecte startversterker voor audiofielen en muziekliefhebbers. De C 328 levert perfect de kenmerkende flexibiliteit en uitgebreide kracht van NAD.

Meer info of een demonstratie?

Extra informatie

Merk

NAD

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Artikelnummer:

5703120230566


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.