Menu

NAD C 658 | BluOS Streamer

NAD | C658 | BluOS Streaming | DAC

2.199,00

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

NAD | C658 | BluOS Streaming | DAC

De NAD C658 is naar allen waarschijnlijkheid het meest veelzijdigste hifi-apparaat dat u ooit gaat hebben. Het apparaat zal met al zijn functionaliteiten en toepassingen complex over komen, maar het toestel is in gebruik bijzonder intuïtief. De gebruiksvriendelijke streamer heeft dit voornamelijk te danken aan de fantastische Bluesound-app. De NAD leent zich als een verbluffende upgrade voor uw hifi-systeem en biedt u een grotere verbetering dan een ‘dure’ luidspreker u kunt bieden. De C658 is een stereocomponent die nieuwe mogelijkheden beschikbaar maakt en de wereld voor audioweergave voor u opent.

Multifunctioneel

Een high-end streamer en luxe DAC / voorversterker in één. De NAD C 658 biedt u al het goede van twee kanten. De NAD beschikt over BluOS streaming, waardoor u eindeloos kunt genieten van hoogwaardig kwaliteit en enorme gebruiksvriendelijkheid. Bovendien beschikt de NAD over Dirac Live Room. Deze technologie analyseert en corrigeert op basis van zijn bevindingen hoe de perfecte weergave wordt getoond. Verbindt de NAD C 658 eenvoudig via de XLR- of RCA-uitgangen en geniet van een doortasten en verfijnde audio-weergave. U kunt met de NAD vrijwel alle huidige audioformaten afspelen, dus ook 24-bit/192kHZ, MQA etc. Of speel muziek via uw favoriete muziekdienst via uw smartphone of tablet.

 

 

 

Mee met de tijd

Momenteel zitten we nog in de overgang van fysieke media naar digitale streaming media. We begeven ons ook in de transitie tussen analoog en digitaal. De NAD C658 biedt in dit nieuw type component deze trends en ontwikkelingen. De netwerk streamer, beschikkend over een state-of-the-art DAC, is een indrukwekkende voorversterker met hoogwaardig kwaliteit audio weergave. Bovendien beschikt de C658 over NAD’s eigen Modular Design Construction (MDC). Het apparaat is modulair ontworpen en kan dankzij deze constructie eenvoudig en betaalbaar geüpgraded worden. De DAC wordt met de tijd mee geüpgraded, waardoor een nieuw apparaat aanschaffen niet meer nodig is. NAD wilt op deze manier het nieuwe consumeren vormgeven.

Het apparaat beschikt al over een optionele HDMI 4K switchmodule. Deze module biedt u, als HDMI-bron, het mooiste en beste geluid dat momenteel beschikbaar is. Naast het feit dat de C658 meerdere aparte apparaten in één keer vervangt (streamer, DAC en Preamp), voegt het ook nog eens nieuwe functionaliteiten toe. Zo geniet u bij aanschaf van een NAD C658 van een Bluetooth aptX HD-zender. De flexibiliteit aan uitgangen creëren een evenwichtige aansluiting op versterkte luidsprekers of versterkers. Daarnaast beschikt de NAD over Single-ended aansluitingen voor o.a. versterkers.

 

 

 

Kenmerken NAD C658:

Extra informatie

Invoerimpedantie (R en C)

22 kohms + 100pF

Merk

NAD

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Maximaal ingangssignaal

>4,5Vrms (ref. 0,1% THD)

Maximale spanningsuitgang - IHF-belasting

>4,5V (ref. 0,1% THD)

Toonregeling Hoge tonen

>±7.0dB bij 20kHz; Bass: ±7.0dB bij 60Hz; Balans: -10dB

Phono uitgang

Onderstaande specificaties hebben betrekking tot de PHONO-INGANG, AUDIO PRE-OUT:

Invoergevoeligheid

1,44mV (ref. 500mV uit, maximaal volume)

Frequentierespons

>±0.3dB (20Hz – 20kHz)

Maximaal ingangssignaal bij 1kHz

>80mVrms (ref. 0,1% THD)

Lijningang

Onderstaande specificaties hebben betrekking tot de LIJNINGANG, KOPTELEFOON UIT

THD (20Hz - 20kHz)

<0.005% at 1V out

Signaal-ruisverhouding

>110dB (32 Ohms belastingen; A-WTD, ref. 2V uit, eenheidswinst)

Kanaalscheiding

>>60dB bij 1kHz

Uitgangsimpedantie

6 Ohms

Ondersteunde audiobestandsformaten

MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS

Hoge resolutie audioformaten

MQA, FLAC, WAV, AIFF, Ondersteunt geconverteerde DSD-weergave via de BluOSdesktop app (alleen)

Inheemse bemonsteringsfrequenties

tot 32bit/192kHz

Bitdieptes

16 – 24

Afmetingen (B x H x D)

435 x 100 x 405mm (17 1/8 x 3 15/16 x 16)

Verzendgewicht

10.1kg (22.3lb)

Artikelnummer:

5703120210254


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.