Menu

NAD M23 | Stereo Vermogensversterker

NAD M23

4.299,00
Categorieën: ,
Tags: , , , ,

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

NAD M23

Voortbouwend op NAD’s lange traditie van het identificeren en ontwikkelen van geavanceerde versterkertechnologie, is de M23 HybridDigital Stereo Power Amplifier voorzien van Purifi Audio’s Eigentakt ontwerp, een innovatie die zijn weerga niet kent en harmonische en intermodulatievervorming vrijwel elimineert. Ruis is onhoorbaar, voor een volledig zwarte achtergrond en exquise micro-detail. Met een conservatieve rating van 2x200W continu in 8 ohm en 2x380W in 4 ohm, kan de M23 live prestatieniveaus leveren via elke luidspreker. Met zijn unieke combinatie van kenmerken, prestaties en waarde vertegenwoordigt de M23 de nieuwe standaard voor de stereoversterker.Pure kracht

De M23 maakt gebruik van Eigentakt™ klasse-D versterkermodules die door NAD worden vervaardigd onder licentie van het Deense Purifi Audio. Purifi’s belastingsonafhankelijke ontwerp biedt een brede, vlakke frequentierespons, zelfs bij lastige luidsprekerbelastingen. Ruis, harmonische vervorming en IM-vervorming zijn vrijwel onmeetbaar bij alle frequenties en uitgangsniveaus. Een ander voordeel van het Eigentakt™ ontwerp is de extreem lage uitgangsimpedantie en de overeenkomstige hoge dempingsfactor, voor een ijzersterke controle van de luidsprekeruitgang. NAD combineert het Eigentakt™ ontwerp met onze eigen geavanceerde geschakelde voeding, die extra stroomreserves kan leveren wanneer dat nodig is. Verbluffend krachtig en transparant kan de M23 2x260W piekvermogen leveren in 8 ohm en 2x520W in 4 ohm.


Compromisloze prestatie

De ideale versterker zal een uiterst lage vervorming, een ultrahoge dempingsfactor en een rotsvaste stabiliteit bereiken bij alle luidsprekerluidsprekers. Er zijn veel versterkers die op een of twee van deze gebieden goed presteren, maar op andere gebieden tekortschieten. Dankzij Purifi’s hoogefficiënte Eigentakt™ ontwerp en NAD’s beproefde schakelende voedingen blinkt de M23 uit op alle drie gebieden – zonder het overtollige gewicht en de kosten van de ouderwetse lineaire voedingen en klasse-AB eindtrappen die bij traditionele versterkers worden gebruikt. Eigentakt™ overtreft eerdere klasse-D implementaties met een aanzienlijke marge en levert een transparant, gedetailleerd geluid met expansieve soundstaging en holografische beeldvorming, op alle luisterniveaus en met alle soorten programmamateriaal – zelfs tijdens complexe muzikale passages.


 


Flexibel en krachtig

Uitgerust met single-ended RCA en gebalanceerde XLR auto-sensing ingangen, drie-positie gain-control schakelaar, en 12V trigger ingang, kan de NAD Masters M23 HybridDgital Stereo Power Amplifier gemakkelijk worden geïntegreerd in een high-performance scheidingssysteem. Twee M23-versterkers die in bridged mode werken, kunnen aan elkaar worden gekoppeld en leveren elk 700 W continu vermogen in 8 ohm. De M23-versterker kan ook worden gekoppeld aan NAD’s bekroonde Masters M33 BluOS Streaming-versterker. Wanneer de twee Eigentakt™ versterkers in de brugmodus werken, levert de M33/M23 combinatie een verbluffend krachtige 700 Wpc continue output.


Elegant en praktisch

Met zijn elegante, volledig uit metaal vervaardigde behuizing is de Masters M23 HybridDigital Stereo Power Amplifier een lust voor het oog en een streling voor het oor. De M23 heeft dezelfde constructiekwaliteit waar de Masters Serie van NAD om bekend staat. Stijve panelen en magnetische iso-point voeten vormen een rotsvaste fundering voor de meerlaagse printplaten en ingewikkelde interne constructie van de M23. De M23 vertegenwoordigt werkelijk een nieuw hoogtepunt in het ontwerp van eindversterkers.


NAD M23: Kenmerken:

  • HybrideDigitale Purifi Eigentakt™ versterker technologie
  • Continu uitgangsvermogen: 2x200W in 8 ohm; 2x380W in 4 ohm
  • Dynamisch uitgangsvermogen: 2x260W in 8 ohm; 2x520W in 4 ohm
  • Overbrugd uitgangsvermogen: 700W mono continu in 8 ohm
  • Kan gecombineerd worden met de NAD M33 BluOS Streaming Amplifier om een 2x700W systeem te creëren
  • Vrijwel onmeetbare ruis, harmonische vervorming, intermodulatie vervorming
  • Brede, vlakke frequentierespons in elke luidsprekerbelasting
  • Gebalanceerde (XLR) en single-ended (RCA) auto-sensing ingangen
  • Instelbare versterkingsregeling met drie standen
  • 12V trigger ingang

 


 

Extra informatie

Merk

NAD

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Model

M23

EAN

786357001876

Vermogen

>200W in 8 Ohm, >380W in 4 Ohm (stereo-modus)
>700W in 8 Ohm (bridge-modus)

Ingangen

Audio inputs (2x XLR & RCA), 12v Trigger

Uitgangen

Luidspreker-uitgangen

Artikelnummer:

786357001876


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.