New Horizon GD202

New Horizon GD202 (wit)

1.199,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

New Horizon GD202 (wit)
New Horizon GD202

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Een 24V AC synchroonmotor, een omgekeerd lager, een ronde siliconen snaar, een stofkap en groot formaat stelvoeten worden standaard geleverd op alle New Horizon modellen. Ook zijn alle modellen voorzien van hoogwaardige vergulde chassisdelen voor het eenvoudig monteren of wisselen van de bijgeleverde beka- beling. Kan het nog mooier, vraag je je af. Jazeker, maak kennis met de New Ho- rizon 200 Series. Allereerst een 8,6 inch koolstof toonarm met uitgebreide instelmogelijkheden. Ook wordt een hogere (20 mm) en zwaardere (1700 gram) draaischijf bijgeleverd. Verder is de 20 mm draaischijf voorzien van een groef die aflopen van de snaar onmogelijk maakt. De drie instelbare voeten zijn luxe uitgevoerd en voorzien van een zeer flexibel en resonantiedempend materiaal (EPDM). Het model GD201 is voorzien van een enkele 25 mm hoge in zijdeglanslak afgewerkte sokkel. Het model GD202 is voorzien van een 16 mm hoge sokkel waarin door middel van vier afgestemde veren de motor is opgehangen. Hierop is een tweede, akoestisch en mechanisch ontkoppelde, 25 mm hoge sokkel geplaatst waarop het lager van de draaischijf en de koolstof toonarm zijn gemonteerd. Door toepassing van deze extra sokkel is de GD202 iets zwaarder en hoger. Beide modellen worden geleverd met een uitgebreid instelbare toonarm met een extra contragewicht wat toepassing van nagenoeg alle gangbare elementen mogelijk maakt. Een voorgemonteerd en af- geregeld Audio Technica AT3600L element wordt bijgeleverd.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

New Horizon

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Aandrijving

Belt-drive

Kleur

Wit

Toerental

33, 45

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
New Horizon GD202 (wit)?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door