4K Ultra HD short-throw laser projector

Optoma CinemaX P1 | 4K Ultra HD

3.499,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Productafbeelding in een situatie
Optoma CinemaX P1 | 4K Ultra HD
4K Ultra HD short-throw laser projector
Advies of meer informatie nodig?

Maak een afspraak in onze showroom:

Beschrijving

Optoma UHZ65UST

De Optoma UHZ65UST (of CinemaX P1 in Amerika) is een 4K UST (Ultra short throw) laser beamer met een helderheid van wel 3500 ANSI Lumen. De UHZ65UST heeft een 4K resolutie van 3840×2160 pixels op basis van 2x XPR waarmee subtiele details in 4K content scherp worden weergegeven. Optoma’s Dynamic Black zorgt samen met de felle laserdiode voor een dynamische aanpassing van de helderheid voor een verhoogde contrast ratio. Heldere scenes ogen duidelijk, terwijl donkere scenes gedetailleerd blijven met diepere zwart waardes. Ook ondersteuning van de Wide Color Gamut (grotere range aan kleuren) en HDR mag niet ontbreken met support voor zowel HDR10 als HLG.

De UHZ65UST kan dankzij de glazen ultra short throw lens dicht op het scherm worden geplaatst. Zo krijg je al een beeld van 2 meter breed op een afstand van 50cm. In tegenstelling tot veel beamers in zijn klasse, is de UHZ65UST voorzien van een krachtige 40WOptoma NuForce 2.0soundbar bestaande uittwee full-range drivers en twee woofers voor helder geluid en een diepe bas. Zo ben je met de UHZ65UST niet alleen voorzien van haarscherp 4K beeld, maar ook van krachtig geluid.

Dankzij Optoma Smart is het ook mogelijk om je home-cinema opstelling (met je stem) te besturen met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTT. Daarnaast is het niet alleen mogelijk om tot 2 HDMI apparaten aan te sluiten, maar speelt de UHZ65UST ook videobestanden af van een USB-stick.

Let op: ultra short throw beamers zoals de Optoma UHZ65UST kunnen op een muur projecteren, echter ontstaat er snel een vertekening in het beeld wanneer deze niet strak is afgewerkt. Om vertekening te elimineren raden wij aan om een frame projectieschermtegebruiken.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Optoma

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Techniek

Laser projector

Uitgangen

AUX (3,5mm jack)

4K Ultra HD short-throw laser projector

Optoma CinemaX P1 | 4K Ultra HD

3.499,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Optoma CinemaX P1 | 4K Ultra HD?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door