Panasonic SC-PMX94EG-K Silver

Panasonic SC-PMX94EG Silver (Micro HiFi Systeem)

299,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Panasonic SC-PMX94EG Silver (Micro HiFi Systeem)
Panasonic SC-PMX94EG-K Silver

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Panasonic SC-PMX94EG Silver

Met Panasonic SC-PMX94EG geniet u van uw favoriete muziek. Stream, zonder draad, muziek direct naar de SC-PMX94EG vanaf uw mobiel of tablet. De stereo set van Panasonic ondersteunt High resolution audio, wat zorgt voor een hogere sample snelheid en meer diepte (bit) dan gewone audio. Dankzij de Hi-res audio kunt u genieten van lossless audiobestanden. Er gaat vrijwel geen informatie en dus kwaliteit verloren. Ontvang digitaal radiosignaal met de digitale DAB+ tuner die geïnstalleerd is op de stereo set van de Panasonic. De PMX94 heeft dankzij de zijden conus tweeter en een 3-weg ontwerp van de luidsprekers frequenties tot 50kHz weergeven. Tevens is de stereo set van Panasonic uitgerust met Bluetooth Re-master. Deze toevoeging compenseert enige signalen die verloren zijn gegaan tijdens het streamen van Bluetooth-geluiden. U kunt dus rekenen op hoogwaardige weergave van geluidsbronnen die via Bluetooth worden gestreamd. De stereo set beschikt over een AUX-in autoplay, waardoor eenvoudig een streaming- of audioapparaat kan worden aangesloten op de SC-PMX.

De PMX94 zilver zendt dynamisch, verbluffend geluid dat geschikt is voor High Resolution audio. Ervaar natuurlijk geluid, precies zoals het is bedoelt. Dankzij de LincsD-amp is het geluid dermate natuurlijk, dat het niet te onderscheiden is van realistisch geluid. Daarnaast corrigeert deze technologie enige problemen. Bijvoorbeeld: trillingen en geluid afkomstig van de voeding. Deze problemen zijn gewoonlijk de oorzaak van vervormingen. Met de Panasonic stereo set heeft u hier dus geen last van. Om geluid van hoog niveau te krijgen, zijn logischerwijs hoogwaardige kwaliteit materialen van belang. Op dit vlak heeft Panasonic geen steken laten liggen. De SC-PMX94EG is gemaakt van onder andere hoogwaardig aluminium elektrolytcondensatoren en gemetalliseerde polyesterfilmcondensatoren. Deze materialen zorgen ervoor dat de stereo set SC-PMX94EG, in het zilver, zich écht onderscheid in HiFi.

Specificaties

  • Kleur: zilver (ook beschikbaar in zwart);
  • Digitale radio (DAB, FM, AM);
  • Bluetooth;
  • High-Res audio;
  • Hoofdtelefoon aansluiting;
  • USB aansluiting;
  • RCA aansluiting.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5025232886722-1

Extra informatie

Kleur

Black, Silver

Merk

Panasonic

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Panasonic SC-PMX94EG-K Silver

Panasonic SC-PMX94EG Silver (Micro HiFi Systeem)

299,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Panasonic SC-PMX94EG Silver (Micro HiFi Systeem)?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door