Menu

Piega Coax 711

Piega Coax 711

9.900,00
  • Gratis specialistisch advies: 013-5431489
  • Veilig online bestellen met o.a. iDeal & PayPal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
  • Eigen technische dienst

Wilt u zeker weten of een product voorradig is? Neem dan even contact met ons op.

 

Tag:

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Beschrijving

Het vlaggenschip uit de nieuwe Coax lijn is de 711. De nieuw ontwikkelde Coaxiaal driver (C211) van Piega zet de boventoon. Vanaf 50.000 Hz zingt de driver door tot 500 Hz. Dit geeft een enorme rust in het geluidsbeeld door de homogene materiaal opbouw bestaande uit slechts 1 folie met de juiste stansing voor een enorm makkelijke spreiding. Het oppervlak van de folie is namelijk 22 cm breed en dat hoor je. De aansturing wordt makkelijk als je een rendement hebt van 92 dB W/m. En een indrukwekkend laag neerzetten ook, met 4 UHQD woofers van eveneens 22 cm doorsnee. Net als bij de 511 worden 2 woofers actief aangestuurd door uw versterkers en twee passief om de opgebouwde druk af te voeren. Wat een laag reproductie ontstaat hierdoor! Voor mensen die nog meer willen voelen en de ruimte hebben om dat te ervaren.
Ook in de 711 wordt gebruik gemaakt van de TIM structuur. Dit staat voor; Tension Improve Modules, welke de aluminium kasten met interne hoogwaardige MDF baffle, met een continu spanning compleet in bedwang houd. Kastresonanties worden hierdoor kompleet geeliminieerd.  De laatste micro resonanties verdwijnen in de huid van zeer innovatief visco-elastisch dempingsmateriaal.

Type Product Vloerstaande Luidspreker
Frequentie Bereik 22 Hz – 50 kHz
Aanbevolen versterker vermogen 20 – 250 Watt
Afmetingen (B x H x D) 28 x 118 x 33 cm
Gewicht 47 kg
Garantie 6 jaar

Onze Service

 

Gratis specialistisch advies. 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen.

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken.

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50.

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst.

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.

 

 

Ervaar het in onze winkel!

Persoonlijk advies?

Demonstratie afspraak maken