Vloerstaande luidspreker

PIEGA Coax 811 | Zilver

13.450,00

Prijs per stuk
Kleur: Zilver

Vloerstaande luidspreker

PIEGA Coax 811 | Zilver

13.450,00

Prijs per stuk
Kleur: Zilver

Coax Serie (GEN2)

Opnieuw herdefinieert PIEGA de grenzen van de mogelijkheden met een fenomenale herlancering van de zeer succesvolle Coax serie. Terwijl de gevestigde meesterwerken Coax 711, 511, en 311 ontwikkeld door Kurt Scheuch gerichte optimalisaties hebben ontvangen, inspireren de vier gloednieuwe high-end modellen van de tweede generatie met hun ongekende geluid, boeiende dynamiek en tijdloze elegantie.

Coax 811

Het nieuwe vlaggenschip van de serie, de Coax 811, biedt aanzienlijk meer volume en zou de eerste keuze moeten zijn voor grotere woonruimtes. Vier 220 mm woofers, twee actief aangedreven door de aangesloten versterker en twee passieve radiatoren, zorgen voor dynamische en sonore bas. Hierdoor ontvouwt de nieuwe C212+ coax driver zijn maximale potentie en laat hij elk type muziek horen, van pop tot jazz tot grote orkesten, met een geweldige dynamiek, een ongelooflijke ruimtelijkheid en een fantastische resolutie.

Unieke mid-range drivers voor scherp detail

De filigraan en ongelooflijk lichte foils van de Coax ribbon hebben aanzienlijk meer oppervlakte dan de Coax 411 en de Coax 611, waardoor er minder beweging nodig is. Dit verhoogt de dynamische prestaties aanzienlijk en maakt dat de Coax 811 ongelooflijk luchtig, dynamisch en impulsief klinkt.

Het zorgt er ook voor dat de frequenties die door het coax ribbon worden uitgezonden de luisteraar altijd in fase bereiken.

Dynamische bas

De woofers zijn vervaardigd door de gerenommeerde chassisfabrikant SEAS op basis van de specificaties van PIEGA om krachtige en punchy bassen van de hoogste klasse te produceren.

Tension Improve Module 2

De gerenommeerde “Tension Improve Module” (TIM), speciaal ontwikkeld door PIEGA, zette de kast eerder onder gecontroleerde spanning door druk uit te oefenen op de binnenwanden, waardoor kastresonanties effectief werden gekalmeerd. Voor nog betere resultaten wordt de nieuwe TIM2-module onder spanning gezet en positief verbonden met de kast. Dit verhoogt de stijfheid van de constructie aanzienlijk, waardoor zelfs de geringste trillingen uiterst effectief worden verminderd. De laatste microresonanties worden voorkomen door middel van onze beproefde visco-elastische dempingsfolies.

PIEGA Coax Serie

Coax 811 – Eigenschappen

  • Krachtig uiterlijk
  • Krachtig basgeluid
  • Zwitsers ontwerp
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren

Meer info of een demonstratie?

Specificaties

Extra informatie

Merk

PIEGA

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Aanbevolen versterker vermogen

20 – 250 watt

Gevoeligheid

92 db/W/m

Impedantie

4 Ohm

Frequentiebereik

22 Hz – 50 kHz

Afmetingen

124 × 29 × 42 cm

Gewicht

63 kg

Ontwerp

3-wegs luidspreker

Drivers & tweeters

2 × 220 mm UHQD woofers
2 × 220 mm UHQD passive radiators
1 × C212+ coaxial ribbon

Kleur

Zilver

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwe installatie.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route