Menu

PIEGA Connect Plus

Draadloze interface voor PIEGA wireless luidsprekers

590,00
Categorieën: ,
Tag:

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Waarom de Premium Wireless serie?

De digitalisering heeft steeds meer invloed op ons dagelijks leven en heeft allang geleid tot een verandering in het gebruik van muzikale media. Muziek begeleidt ons hele leven en kan overal mee naar toe worden genomen. Digitale afspeellijsten en muziekstreaming vervangen platen en cd’s. Internetradiostations van over de hele wereld bezorgen onze favoriete nummers gratis bij ons thuis. Deze verandering beïnvloedt ook de manier waarop we met muziek omgaan en waar, wanneer en hoe we die consumeren. Maar deze mobiliteit heeft zijn tol geëist, want de eerste draadloze systemen hadden tekortkomingen in de geluidskwaliteit.

Niet inleveren op kwaliteit

Bij PIEGA is de perfectie van de muziekweergave essentieel. Dus stelden ze hun ten doel muziek toegankelijk te maken zonder barrières en de nieuwe transmissietechnologieën met de producten te integreren. Ze hebben niet alleen een draadloze luidspreker gebouwd, PIEGA’s ontwikkelingsteam gebruikte het tijdloze ontwerp van de Premium Series en rustte de luidsprekers uit met ultramoderne draadloze technologie.

Het systeem

De Premium Wireless-serie van PIEGA bestaat uit drie draadloos bestuurbare actieve luidsprekers en de PIEGA connect. Deze module dient om reeds bestaande hifi-componenten aan te sluiten en muzieksignalen draadloos naar de luidsprekers te sturen. De muziek wordt verzonden via een digitale radioverbinding en kan worden afgespeeld via analoge en digitale ingangen en de geïntegreerde Bluetooth aptX-module. Zo kunt u uw favoriete muziek ook rechtstreeks streamen vanaf uw smartphone, tablet of notebook.

Over de PIEGA Connect Plus

De PIEGA connect plus combineert de kwaliteiten van zijn klien broertje, PIEGA connect met extra aansluitmogelijkheden, een HDMI-ingang en geïntegreerde streaming diensten. Daarbij dient de PIEGA connect plus als een interface tussen bestaande hifi-componenten en de luidsprekers van de Premium Wireless-serie. De bediening van uw geluidssysteem is nog intuïtiever en eenvoudig te bedienen met uw smart device.

De PIEGA connect plus wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening om het volume aan te passen, bronnen te selecteren en meer. Dankzij bidirectionele radiotechnologie kan de afstandsbediening de huidige selectie van de bron en het volume aangeven.

Door de ruimtelijke eigenschappen op een snelle en eenvoudige manier vast te leggen, kalibreert de PIEGA Control App uw luidsprekers en balanceert eventuele negatieve effecten zodat u het maximale uit uw luidsprekers haalt. Met de PIEGA Remote Control functie kunt u ook gemakkelijk alle functies van de draadloze afstandsbediening vanaf uw smartphone bedienen.

Met Google Chromecast, Apple AirPlay en Spotify Connect bent u vrij om uw favoriete muziek rechtstreeks van uw slimme apparaat naar uw luidsprekers te streamen – uiteraard in de hoogste geluidskwaliteit! De PIEGA connect plus is uitgerust met een HDMI-ingang (ARC) voor optimale tv-integratie en uitstekend geluid. En met nog meer analoge en digitale aansluitingen beschikbaar, is het aansluiten van cd-spelers, platenspelers of andere externe bronnen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Multiroom systeem

U wilt uw bestaande Multiroom-systeem gebruiken, maar u wilt overdracht en weergave in echte hifi-geluidskwaliteit? Geen probleem, want de nieuw ontwikkelde PIEGA connect vormt een interface tussen verschillende gerenommeerde multiroom-systemen en onze luidsprekers. Dit betekent dat u niet langer hoeft in te leveren op geluidskwaliteit.

Bluetooth

Mobiliteit en muziekstreaming beheersen steeds meer ons dagelijks leven. Muziek afspelen vanaf uw mobiele telefoon via Bluetooth is fascinerend en gemakkelijk te hanteren. Met het PIEGA Premium Wireless System kan dat ook – en dankzij Bluetooth aptX zelfs in de beste geluidskwaliteit.

Makkelijk in gebruik

PIEGA’s Premium draadloos systeem is snel en eenvoudig te installeren. U sluit uw versterker of een audiobron aan op de analoge of een van de digitale ingangen van de PIEGA connect. Vervolgens selecteert u de frequentie waarover het signaal moet worden verzonden en of u het volume wilt regelen via uw versterker of de PIEGA connect – dat is alles! De geïntegreerde geluidsprocessor zorgt automatisch voor een optimale geluidskwaliteit: als u op een lager volume luistert, worden de lage en hoge tonen automatisch versterkt. Bij zeer hoge volumes worden de lage tonen daarentegen iets verminderd om uw luidsprekers tegen overbelasting te beschermen.

Draadloos, zonder problemen

Het draadloze systeem van PIEGA werkt volledig onafhankelijk, er is geen verbinding met het WLAN-netwerk thuis. De PIEGA connect en de luidsprekers hoeven alleen van stroom te worden voorzien. Het systeem heeft ook een automatische aan/uit-functie en vereist geen extra afstandsbediening. Dankzij de prioriteit van de Bluetooth aptX-verbinding kunt u uw favoriete muziek van uw mobiele telefoon altijd gemakkelijk afspelen.

PIEGA Premium Wireless Serie

PIEGA Connect – Eigenschappen

  • Hoogwaardige geluidskwaliteit
  • Google Chromecast, Spotify Connect (HiFi), Apple Airplay, Roon Ready
  • Eenvoudige installatie
  • Gebruiksvriendelijke bediening zonder afstandsbediening
  • Handgemaakt in Zwitserland
  • Geïntegreerde Bluetooth-interface (aptX)
  • Compatibel met bestaande Multiroom-systemen
  • Optie voor kameraanpassing voor verschillende opstellingen

Meer info of een demonstratie?

Extra informatie

Merk

PIEGA

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Ingangen

AUX, Coax, HDMI, Optisch, RCA / Tulp (analoog)

Verbinding

Airplay, Bluetooth, Chromecast built-in, Roon Ready, Spotify Connect, Wifi

Afmetingen

172 x 101 x 42 mm

Gewicht

350g

Kleur

Zwart

Artikelnummer:

0634154692417


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.

 

 

Gerelateerde producten