Menu

Piega Master Line Source

Vloerstaande luidspreker met losse bas-toren

Prijs op aanvraag

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Ultiem geluid

De Master Line Source, het absolute vlaggenschip van de PIEGA-luidsprekers, werd gedurende meerdere jaren ontwikkeld. Het werkt volgens het line source principe, dat door audio experts wordt beschouwd als de ideale transducer. Alle frequenties worden uitgestraald als coherente cilindrische geluidsgolven. Dankzij het enorme membraanoppervlak van de lijnbronluidspreker is het geluidsproducerend oppervlak aanzienlijk groter dan bij conventionele luidsprekers en vertoont hij slechts een uiterst geringe vervorming.

Geschiedenis

Met dit model kunnen alle frequenties als een coherente cilindergeluidsgolf worden uitgestraald – een principe waarvoor de linttechnologie bij uitstek geschikt is. Niet eerder gedacht dan gedaan. Na vele jaren werk en een aanzienlijke ontwikkelingsinspanning werd in 2013 de eerste Master Line Source luidspreker voltooid. Een luidspreker met absolute klankgetrouwheid zonder grenzen. Een perfect gesynchroniseerd feest voor alle zintuigen – oftewel: opperste muzikale authenticiteit.

Hoogste precisie

De gehele baffle van het midrange paneel is gesneden uit één massief aluminium blok dat een uitstekende stabiliteit en demping biedt. Het aluminium blok bestaat uit een speciale legering
voor maximale stevigheid en interne demping en is bovendien een uur met hitte bewerkt om spanningen te verwijderen. Het hele snijproces voor de schotten alleen al vergt meerdere uren, omdat alleen dit de vereiste precisie garandeert.

Nauwkeurig vakmanschap

De Master Line Source kan alleen worden geproduceerd met het nauwgezette vakmanschap van een ervaren lid van de PIEGA-crew. Een lange wachttijd – atypisch voor PIEGA – voor de levering van deze klankreuzen is dan ook niet ongewoon. De Master Line Source wordt zonder haast en met veel precisie en waarde voor het product geproduceerd op het hoofdkantoor van het bedrijf.

Een meesterwerk van luidsprekerconstructie gemaakt met de handen van meesters van het ultieme audiogenot.

Line Source Ribbons

De Line Source ribbon-tweeters zijn ontworpen met een lineaire bron. Hierdoor kunnen meerdere van deze lintsystemen verticaal in de luidspreker worden gecascadeerd om een echte lijnbron te vormen. De Line source drivers zijn ook ontworpen als dipolen en zorgen zo voor een unieke authenticiteit in de geluidsweergave.

Piega’s ontwerp

Master Line Source – Eigenschappen

  • 24 Line Source ribbon-tweeters
  • 9 midrange ribbons
  • Uniek ontwerp
  • Losse bass-tower
  • Topmodel van Piega
  • Verkijgbaar met zwarte of zilvere stofkap
  • Maatwerk mogelijk (andere kleuren)

Meer info of een demonstratie?

Extra informatie

Merk

PIEGA

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Gevoeligheid

94 db/W/m

Impedantie

4 Ohm

Frequency range

18 Hz – 50 KHz

Afmetingen

Midden/hoog paneel: H 175 x B 44 x D 3 cm / Bas-toren: H 175 x B 34 x D 62 cm

Gewicht

420 kg

Ontwerp

3-wegs luidspreker

Drivers en tweeters

Midden/hoog paneel: 24 LDR 2642 MKII-ribbons (12 aan de voor- en achterkant), 9 mid-ribbons MLS 110-100 dipool, bas-toren: 6 MOM®-bas, 220 mm Ø

Connectiemogelijkheden

Bi-Wiring / WBT

Kleuren

Kast van gepolijst aluminium, luidsprekerafdekking in zwart of zilver. Speciale uitvoeringen op aanvraag.

Artikelnummer:

0700153196178


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.

 

 

Gerelateerde producten