Vloerstaande luidspreker

PIEGA Premium 501 Wireless | Zilver

2.350,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zilver
Uitvoering: Draadloos
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

PIEGA

Premium 501 Wireless
Vloerstaande luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Premium 501 Wireless: Waarom de Premium Wireless serie?

De digitalisering heeft steeds meer invloed op ons dagelijks leven en heeft allang geleid tot een verandering in het gebruik van muzikale media. Muziek begeleidt ons hele leven en kan overal mee naar toe worden genomen. Digitale afspeellijsten en muziekstreaming vervangen platen en cd’s. Internetradiostations van over de hele wereld bezorgen onze favoriete nummers gratis bij ons thuis. Deze verandering beïnvloedt ook de manier waarop we met muziek omgaan en waar, wanneer en hoe we die consumeren. Maar deze mobiliteit heeft zijn tol geëist, want de eerste draadloze systemen hadden tekortkomingen in de geluidskwaliteit.

Niet inleveren op kwaliteit

Bij PIEGA is de perfectie van de muziekweergave essentieel. Dus stelden ze hun ten doel muziek toegankelijk te maken zonder barrières en de nieuwe transmissietechnologieën met de producten te integreren. Ze hebben niet alleen een draadloze luidspreker gebouwd, PIEGA’s ontwikkelingsteam gebruikte het tijdloze ontwerp van de Premium Series en rustte de luidsprekers uit met ultramoderne draadloze technologie.

Het systeem

De Premium Wireless-serie van PIEGA bestaat uit drie draadloos bestuurbare actieve luidsprekers en de PIEGA connect. Deze module dient om reeds bestaande hifi-componenten aan te sluiten en muzieksignalen draadloos naar de luidsprekers te sturen. De muziek wordt verzonden via een digitale radioverbinding en kan worden afgespeeld via analoge en digitale ingangen en de geïntegreerde Bluetooth aptX-module. Zo kunt u uw favoriete muziek ook rechtstreeks streamen vanaf uw smartphone, tablet of notebook.

Over de Premium 501 Wireless

Met een breedte van slechts 16 centimeter en een hoogte van ongeveer een meter is deze uiterst slanke kolomluidspreker de perfecte partner voor hoogwaardige hifi-systemen in kleine tot middelgrote ruimtes. De twee long-throw 120 mm MDS bass-midrange drivers en de beproefde LDR 2642 MKII ribbon driver, die al in tal van reviews hoog is geprezen, worden aangestuurd door een 180 watt versterker en helpen de PIEGA Premium 501 een homogeen, zeer gedetailleerd en ruimtelijk geluidsbeeld met bescheiden afmetingen te realiseren.

Multiroom systeem

U wilt uw bestaande Multiroom-systeem gebruiken, maar u wilt overdracht en weergave in echte hifi-geluidskwaliteit? Geen probleem, want de nieuw ontwikkelde PIEGA connect vormt een interface tussen verschillende gerenommeerde multiroom-systemen en onze luidsprekers. Dit betekent dat u niet langer hoeft in te leveren op geluidskwaliteit.

Bluetooth

Mobiliteit en muziekstreaming beheersen steeds meer ons dagelijks leven. Muziek afspelen vanaf uw mobiele telefoon via Bluetooth is fascinerend en gemakkelijk te hanteren. Met het PIEGA Premium Wireless System kan dat ook – en dankzij Bluetooth aptX zelfs in de beste geluidskwaliteit.

Makkelijk in gebruik

PIEGA’s Premium draadloos systeem is snel en eenvoudig te installeren. U sluit uw versterker of een audiobron aan op de analoge of een van de digitale ingangen van de PIEGA connect. Vervolgens selecteert u de frequentie waarover het signaal moet worden verzonden en of u het volume wilt regelen via uw versterker of de PIEGA connect – dat is alles! De geïntegreerde geluidsprocessor zorgt automatisch voor een optimale geluidskwaliteit: als u op een lager volume luistert, worden de lage en hoge tonen automatisch versterkt. Bij zeer hoge volumes worden de lage tonen daarentegen iets verminderd om uw luidsprekers tegen overbelasting te beschermen.

Draadloos, zonder problemen

Het draadloze systeem van PIEGA werkt volledig onafhankelijk, er is geen verbinding met het WLAN-netwerk thuis. De PIEGA connect en de luidsprekers hoeven alleen van stroom te worden voorzien. Het systeem heeft ook een automatische aan/uit-functie en vereist geen extra afstandsbediening. Dankzij de prioriteit van de Bluetooth aptX-verbinding kunt u uw favoriete muziek van uw mobiele telefoon altijd gemakkelijk afspelen.

PIEGA Premium Wireless Serie: Premium 501 Wireless – Eigenschappen

  • Hoogwaardige geluidskwaliteit
  • Eenvoudige installatie
  • Gebruiksvriendelijke bediening zonder afstandsbediening
  • Tijdloos design in aluminium behuizing
  • Handgemaakt in Zwitserland
  • DSP-geluidsafstemming met dynamische luidheidsfunctie
  • Geïntegreerde Bluetooth-interface (aptX)
  • Compatibel met bestaande Multiroom-systemen
  • Optie voor kameraanpassing voor verschillende opstellingen
  • Prijs per stuk, alleen verkocht per paar
Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0634154691861

Extra informatie

Merk

PIEGA

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentiebereik

36 Hz – 35 kHz

Vermogen

180W

Afmetingen

101 x 16 x 21 cm

Gewicht

21 kg

Systeem

2,5-wegs luidspreker

Componenten

1 x LDR 2642 MKII ribbon tweeter
2 x 120 mm MDS

Kleur

Zilver

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
PIEGA Premium 501 Wireless | Zilver?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door