Dolby Atmos luidspreker

PSB Imagine XA

324,50

Neem contact op voor meer informatie over dit product

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Homepage banner (3)

PSB

Imagine XA
Dolby Atmos luidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De PSB Imagine XA vertegenwoordigt een belangrijke stap in de evolutie van home theatre-systemen. Dit model is speciaal ontworpen als een Dolby Atmos®-gecertificeerde luidspreker, bedoeld om als hoogte- of elevatiekanaal in een Dolby Atmos surround systeem te functioneren.

Geavanceerde Technologie en Ontwerp

De Imagine XA, de eerste Atmos-luidspreker van PSB, maakt gebruik van een geavanceerd verticaal afvurend driverontwerp. Deze drivers, waaronder een 1-inch titanium dome tweeter met ferrofluid en een 4-inch clay/ceramic versterkte polypropyleen conuswoofer, zorgen voor een nauwkeurige reflectie van het geluid van het plafond naar de luisterpositie. Deze setup biedt een realistische en meeslepende geluidservaring, waardoor je het gevoel hebt alsof je midden in de actie zit.

Flexibele Plaatsingsmogelijkheden

Een van de belangrijkste kenmerken van de Imagine XA is de veelzijdigheid in plaatsing. De luidspreker kan zowel op bestaande vloerstaande en boekenplankluidsprekers uit de Imagine X-serie worden geplaatst, als ook aan de muur worden gemonteerd. Dit maakt de Imagine XA een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar Atmos-functionaliteit zonder de noodzaak voor inbouw- of plafondluidsprekers.

Naadloze Integratie met Home Theatre Systemen

Dankzij het zorgvuldig ontworpen akoestische ontwerp en de hoogwaardige afwerking, integreert de Imagine XA naadloos met andere luidsprekers uit de Imagine X-serie. Deze luidsprekers bieden niet alleen uitstekende prestaties, maar zijn ook esthetisch aantrekkelijk met hun zwarte essenhouten afwerking.

Belangrijkste Specificaties

  • Frequentierespons: 100 – 23.000Hz (±3dB)
  • Gevoeligheid: 85dB in anechoïsche kamer, 87dB in luisterruimte
  • Impedantie: 8 Ohm (minimaal 4 Ohm)
  • Aanbevolen vermogen: 10 – 80 Watt
  • Afmetingen: 16,8 x 26,5 x 17,3 cm (BxHxD)
  • Gewicht: 2,9 kg per stuk

Conclusie

De PSB Imagine XA is een hoogwaardige optie voor degenen die hun home theater-systeem willen upgraden met Dolby Atmos, zonder de noodzaak van ingewikkelde installaties of ingrijpende wijzigingen in hun bestaande setup. Met zijn geavanceerde technologie, flexibele plaatsingsopties en naadloze integratie, biedt de Imagine XA een aanzienlijke verbetering van de luisterervaring in home theater-systemen​​​​​​.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

PSB Speakers

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Kleur

Zwart

Dolby Atmos luidspreker

PSB Imagine XA

324,50

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
PSB Imagine XA?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Website nieuwsbrief header
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door