Rotel RC-1572 Zilver

Rotel RC-1572 MKII | Zilver

1.399,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Rotel RC-1572 MKII | Zilver
Rotel RC-1572 Zilver

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Rotel RC-1572 Zilver

Audiofielen weten dat een voorversterker het hart vormt van een kwalitatief hoogstaand stereosysteem. Signaal en audiokwaliteit van de aangesloten stereo componenten blijven behouden dankzij de voorversterker omdat alle apparaten afzonderlijk van elkaar worden geoptimaliseerd. Rotel’s nieuwe RC-1572 voorversterker heeft hetzelfde ontwerp als zijn voorganger en beschikt over dezelfde DAC converter met 32-bit/768kHz AKM chip voor een optimale conversie van het signaal. Een van de vele verbeteringen is de toepassing van een relais schakelaar voor analoge bronnen in plaats van een IC-schakelaar. Hierdoor blijft de kwaliteit van het signaalpad voor RCA,- phono,- en XLR-ingangen gehandhaafd.

Onder de minimalistische doch gebruiksvriendelijke behuizing van de RC-1572 bevindt zich een knap staaltje vakmanschap. In het ontwerp is evenveel aandacht besteed aan zowel analoge als digitale bronnen. Veel muziekliefhebbers migreren namelijk van analoog naar digitaal door de verbeterde geluidskwaliteit, waardoor de vraag naar een kwalitatief hoogstaande signaalconversie steeds groter wordt. De D/A compatibiliteit biedt dus een breed aantal mogelijkheden om muziek af te spelen via digitale bronnen, maar ook zeker voor uw vinylcollectie.

Rotel heeft grote naamsbekendheid geworven met hun eigen gefabriceerde audiocomponenten, waaronder ook de ringkerntransformator die zorgt voor een zeer stabiele toevoer van stroom en spanning. Dit wordt ook wel de Signal to Noise ratio genoemd, waarbij eventuele storingen in audiosignalen van aangrenzende circuits worden voorkomen en blijven zoveel mogelijk tot een minimum beperkt. Zo ervaart u een optimale muzikale dynamiek met een zeer indrukwekkend en groots geluid.

Alle drie nieuwe high-end stereo componenten uit de Rotel 15 Series zijn ontworpen voor flexibiliteit op gebied van aansluitingen. Zo beschikt de RC-1572 pre-amplifier over vier digitale ingangen waarvan twee coaxiale en twee optische aansluitingen. Daarnaast is er aan de achterzijde plaats voor een PC-USB aansluiting die digitale bronnen met een audio resolutie van 32-bit / 384kHz aankan. Alle vier inputs zijn ontworpen voor bronnen als Smart TV’s, blu-ray spelers en TV set-top boxes. Net als Rotel’s RA-1572 geïntegreerde versterker beschikt de RC-1572 voorversterker over de auto-on optie. Hiermee wordt het volumeniveau van digitale geluidsbronnen hands off aangepast.

De PC-USB ingang ondersteunt DSD signalen en er is ook bluetooth aptX geïntegreerd. Daarnaast is de RC-1572 voorversterker eenvoudig uit te breiden met andere stereo componenten uit de Rotel 15 Series. Bijvoorbeeld met de RCD-1572 cd-speler via zijn XLR outputs en ruim vier RCA-inputs. De RC-1572 voorversterker heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en is de perfecte upgrade voor oudere analoge voorversterkers.

Analoog (in / uit)

3/0

Digitaal Optisch (in / uit)

2/0

Digitaal Coaxiaal (in / uit)

2/0

Streamingdiensten

Nee

USB aansluitingen

Nee

Wi-Fi

Nee

Bluetooth

Ja

Headphone Output

Ja

Netwerkaansluiting (bedraad)

Ja

Pre-out (algemeen)

Nee

Pre-out (subwoofer)

Ja

Platenspeler ingang (phono)

Ja

Gebalanceerd (in / uit)

Nee

Geschikt voor Banana pluggen

Nee

Afmetingen (B x H x D) (in mm)

431 × 99 × 338

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0672563750410

Extra informatie

Merk

Rotel

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Rotel RCD-1572MKII

Rotel RC-1572 Zilver

Rotel RC-1572 MKII | Zilver

1.399,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Rotel RC-1572 MKII | Zilver?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door