Rotel RKB-850 Zwart

Rotel RKB-850 | Zwart

1.399,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Rotel RKB-850 | Zwart
Rotel RKB-850 Zwart

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Rotel RKB-850 Zwart

De RKB-850 en RKB-D850 worden beiden op 8 x 50 watt RMS in 8 ohm op alle kanalen aangedreven en kunnen die output verdubbelen tot 4 ohm als gevolg van hun geavanceerde, efficiënte klasse D-ontwerp. De versterkers zijn robuust en extreem betrouwbaar. Toch is Rotel verder gegaan om de lange levensduur te maximaliseren, met behulp van dubbele thermostaatgestuurde ventilatoren om warmte uit de uitgangsmodules en voeding te verwijderen.

Zowel de RKB-850 als de RKB-D850 zijn voorzien van ingang die via ingang A op het achterpaneel verbindt, waardoor het analoge of digitale signaal op ingang A naar alle drie de andere kanalen wordt gestuurd, waardoor tijd en extra bedrading worden bespaard. Analoge ingang A kan ook worden omgezet naar mono, waardoor twee kanalen van stereo-naar-mono-uitgangen zijn omgezet. Als invoer A op mono staat en de link-functie wordt gebruikt, zullen alle 8 kanalen hetzelfde monosignaal delen – ideaal om grotere gebieden te bedekken waar normale stereo-werking niet gewenst is, bijvoorbeeld landscape audio of commerciële toepassingen. De achterpaneel RS232-aansluiting zorgt voor aansluiting op automatiseringssystemen om controle en feedback te leveren. De RKB-versterkers bevatten ook 4 voorpaneel-trimkrukjes, die het mogelijk maken om een ​​evenwichtige aanpassing aan balanszones toe te passen.

De versterkers verschillen in het type invoeropties. De RKB-850 is een analoge ingangsversterker met vier stereo paar RCA connectoren. De RKB-D850 beschikt over vier TOSlink digitale ingangen met individuele stereo DACS voor elk paar kanalen naast de vier analoge ingangen. Wanneer een digitale audiobron wordt gedetecteerd op de TOSlink-ingang, gaat het apparaat automatisch over naar de digitale ingang. Als een analoge ingang is aangesloten, wordt deze bron ook gedetecteerd. Geen gebruikersconfiguratie is nodig. Elke digitale ingang ondersteunt maximaal 24 Bit / 192 kHz LPCM audio. De RKB-850 en RKB-D850 delen veel gemeenschappelijke functies, waaronder 12 volt triggers, 5-weg luidsprekerbindingen, een buffered analoge audio-uitgang voor het aansluiten van extra RKB’s en een IEC-stopcontact met afneembaar koord. Hun hoogte neemt een minimale hoeveelheid rekruimte in, en de RKB’s kunnen samen worden gestapeld.

Aantal kanalen

8

Uitgangsvermogen (per kanaal)

50 Watt (8 ohm, all channels)

Ingangen

4x analoog, 12v trigger, RS232

Uitgangen

1x pre-out, 4×2 speakerterminals, 12v trigger

Afmetingen (H x B x D)

97x 430 x 424 mm

Gewicht

9,3kg

Kleur

Zwart

Overige

Voor speakers van minimaal 4 Ohm

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0672563210419

Extra informatie

Merk

Rotel

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Rotel RKB-850 | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door