Rotel RKB-D850 Zwart

Rotel RKB-D850 | Zwart

1.799,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Rotel RKB-D850 | Zwart
Rotel RKB-D850 Zwart

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Rotel RKB-D850 Zwart

De versterkers zijn robuust en uiterst betrouwbaar. Toch is Rotel verder gegaan om de lange levensduur te maximaliseren door gebruik te maken van twee thermostatisch geregelde ventilatoren om de warmte weg te voeren van de uitgangsmodules en de voeding. Zowel de RKB-850 als de RKB-D850 hebben een ingangskoppeling via ingang A op het achterpaneel waardoor het analoge of digitale signaal op ingang A naar alle drie andere kanalen kan worden geleid, wat tijd en extra bedrading bespaart.

Analoge ingang A kan ook worden gesommeerd tot mono, waardoor twee kanalen van gesommeerde stereo-naar-mono-uitvoer mogelijk zijn. Als ingang A is ingesteld op mono en de link-through-functie wordt gebruikt, zullen alle 8 kanalen hetzelfde monosignaal delen – ideaal voor het bedekken van grotere gebieden waar normale stereoweergave niet gewenst is, bijvoorbeeld landschapsaudio of commerciële toepassingen. Een RS232-aansluiting op het achterpaneel maakt verbinding met automatiseringssystemen mogelijk om controle en feedback te bieden.

De RKB-versterkers zijn ook voorzien van 4 voorpanelen voor het trimmen van het voorpaneel waarmee u de niveaus eenvoudig kunt aanpassen. Waar de versterkers verschillen, is het type invoeropties. De RKB-850 is een versterker met alleen analoge ingangen en vier stereo-paren RCA-connectoren. De RKB-D850 beschikt over vier TOSlink digitale ingangen met individuele stereo DACS voor elk paar kanalen naast de vier analoge ingangen. Wanneer een digitale audiobron wordt gedetecteerd op de TOSlink-ingang, schakelt het apparaat automatisch over naar de digitale ingang. Als een analoge ingang is aangesloten, wordt die bron op dezelfde manier gedetecteerd. Er is geen gebruikersconfiguratie vereist. Elke digitale ingang ondersteunt maximaal 24 bit.

Aantal kanalen

8

Uitgangsvermogen (per kanaal)

50 Watt (8 ohm, all channels)

Ingangen

4x analoog, 4x optisch, 12v trigger, RS232

Uitgangen

1x pre-out, 4×2 speakerterminals, 12v trigger

Afmetingen (H x B x D)

97x 430 x 424 mm

Gewicht

9,3kg

Kleur

Zwart

Overige

Voor speakers van minimaal 4 Ohm

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0672563232411

Extra informatie

Merk

Rotel

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Rotel RKB-D850 Zwart

Rotel RKB-D850 Zwart

Rotel RKB-D850 | Zwart

1.799,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Rotel RKB-D850 | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door