Geïntegreerde stereo-versterker

Rotel RA-6000 | Zilver

4.499,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Rotel RA-6000 | Zilver

Geïntegreerde stereo-versterker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

RA-6000

De RA-6000

Geïntegreerde versterker voorzien van diverse technologische hoogstandjes. Hiermee wordt het 60-jarig bestaan van het Japanse erfgoed gevierd. De RA-6000 is meer dan alleen een simpele versterker, het is de gedachtegang achter het merk. De motie om meer te bieden dan andere en om samen vooruit te komen. Geniet van ongeëvenaarde technieken en toepassingen welke lijden tot optimaal geluid. Laat je signalen nog zuiverder doorgestuurd worden en nog beter ontvangen. Zorg dat niks over wordt gelaten aan geluk of toeval, creëer je eigen wereld van muziek en technologie. Maak van ieder moment een feestje met de RA-6000 van Rotel.

Haal alles uit het moment

Voorzien van een prachtige moderne behuizing laat de RA-6000 in iedere omgeving perfect opgaan. Een echte eye-catcher, maar geen te aanwezig model. Precies wat iedere huiskamer nodig heeft. Creëer een rustgevende omgeving zonder dat het kaal is. Laat een stevig en strak ontwerp de loze ruimte opvullen waar je al die tijd naar zit te staren. Meer dan een simpele versterker, maar een echte kanjer. Geniet en laat de design je helemaal in zich opnemen en plaats hem in de ruimte naar jouw keuze.

Verder dan zijn tijd

Om tot zijn ware te laten komen is de geïntegreerde versterker van Rotel uitgerust met eigentijdse en hoogstaande technieken. Met een meximale ouput van 350W en een frequentie response Line Level 10Hz – 100kHz, Digital 10Hz – 90kHz en Phono 20Hz – 20kHz is dit pareltje tot alles in staat. Met een ruime ondersteuning aan analoge en digitale bronnen en uitstekende akoestische detail en controle is dit de versterker waar iedere audiofiel zoekend naar is. Digitale input ondersteuning 24-bit/192kHz audio streaming, PC-USB input support tot 32-bit/384kHz en volledig gecertificeerd Roon getest. In andere woorden, alles erop en eraan. Precies wat jij nodig hebt.

Eenvoudig in gebruik

Dankzij de gebruiksvriendelijke en kwalitatieve functies van de RA-6000 worden hoge-resoltuie geluidssignalen ondersteunt. Hierdoor worden digitale signalen met onderdrukte jitter met uiterste precisie opgepakt. Hierdoor worden signalen nog zuiverder weergegeven en blijft de kwaliteit behouden. Dit resulteert in beter weergegeven signalen naar uw speakers.

Kies zelf hoe u het wilt laten klinken

Bedien de versterker eenvoudig met de gebruiksvriendelijke regelaar. Hiermee kan je met één draai aan de knop zelf de balans en tonen behouden om de beleving van analoge bediening te optimaliseren. Dankzij het unieke mechanisme krijg je een soepele, lineaire bediening, zo worden alle tooncontrole omzeilt en krijgt u het puurste geluid.

Productvideo: RA-6000 – Eigenschappen

  • CertifiedRoon Tested
  • MQA and MQA Studio ondersteuning
  • 2 x 350 Watt
  • Klasse AB vermogen, 4 Ohms
  • Wireless aptX™ HD & AAC Bluetooth
  • premium TI 32-bit/384kHz DAC

Meer info of wilt u graag een demonstratie?

Kom langs in onze showroom

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0672563765414

Extra informatie

Model

RA-6000

Merk

Rotel

EAN

672563765414

Vermogen

350W per kanaal

Ingangen

1x RCA, 1x XLR, 1x Digitaal, 1x Phono, 1x Coax

Kleur

Zilver

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Rotel RA-6000 | Zilver?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door