Menu

Samsung | Flip 2 | WM55R

Samsung | Flip 2 | WM55R

2.399,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Samsung | Flip 2 | WM55R

Samsung | Flip 2 | WM55R

2.399,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Samsung | Flip 2 | WM55R

Houd al uw brainstorms, vergaderingen en presentaties op de Samsung Flip 2 WM55R. Door de 4K resolutie is het beeld zeer gedetailleerd. Op het touchscreen scherm maakt u intuïtief tekeningen en aantekeningen. Dit doet u met de Flip pen. U verandert lijndiktes, kleuren en stijlen om, alles wat u wilt, ter plekke te creëren. U kunt zelf met 4 mensen tegelijk tekenen, wat handig is wanneer u een brainstorm houdt. Ook bewerkt en verplaatst u gemakkelijk afbeeldingen op het scherm. Gebruikt u het scherm liever verticaal, voor documenten bijvoorbeeld? Draai hem dan een slag. Projecteer het scherm van uw laptop of smartphone draadloos naar de Samsung Flip 2 via wifi. Vergrendel het scherm met een 6-cijferige code.

Samsung Flip 2 biedt gebruikers een soepele en vertrouwde schrijfervaring die zo natuurlijk is als pen op papier. Gebruikers kunnen tijdens het schrijven gebruik maken van verschillende kleuren, stijlen en breedtes. Tot vier mensen kunnen er tegelijkertijd op schrijven, met wat voor tool dan ook. Bovendien kunnen gebruikers de tekeningen snel wissen door er met de vinger of de hand overheen te vegen. In de borstelmodus van Samsung Flip 2 kunnen gebruikers een breed scala aan diktes kiezen, zodat ze met één penseelstreek kunst kunnen maken. Met de modi voor water- en olieverf kunnen verschillende stijlen worden gebruikt. Daarnaast biedt de Flip 2 ook een compleet en levendig kleurenpalet, waarmee gebruikers zelfs flexibel kleuren kunnen mengen.

 

WM55R: veelzijdig & multifunctioneel

De veelzijdige verbindingsopties van de Flip 2 bieden gebruikers veel mogelijkheden. De Flip 2 heeft USB, HDMI, NFC en functies om het scherm te delen, zodat gebruikers optimaal kunnen samenwerken en content interactief kunnen bekijken, bewerken en delen. Ook biedt de Flip 2 een optionele tray waarmee de connectiviteit verder kan worden uitgebreid. Alle content op de Samsung Flip 2 wordt weergegeven in heldere UHD-beeldkwaliteit. Daarmee kunt u in elke ruimte een aantrekkelijke vergaderomgeving creëren. De Flip 2 draait op het krachtige Tizen 5.0-besturingssysteem voor een naadloze gebruikerservaring, en wanneer de gebruiker het scherm aanraakt, wordt het automatisch geactiveerd via geïntegreerde sensoren.

Samsung Flip 2 kan worden gebruikt voor een breed scala van zakelijke toepassingen en bevat veelzijdige geïntegreerde sjablonen. Je kunt de Flip 2 gebruiken als agenda, planner, notitiebord of checklistbord. De Samsung Flip 2 sluit perfect aan op alle zakelijke behoeften, zodat gebruikers het scherm op hun eigen manier kunnen gebruiken.

Samsung Flip 2 + AOPEN

Samsung heeft de handen ineen geslagen met AOPEN, waardoor de FLiP nu nog functioneler wordt dan het apparaat al was! Het is nu mogelijk een OPS computer te koppelen aan de flipover van Samsung. Zo worden ook Windows programma’s toegankelijk op de FLiP. Werk met de bekende en gemakkelijke Windows applicaties. Als docent kunt u zo gebruik maken van verschillende lesmethodes, video’s en presentaties. Houdt de stof gevarieerd en leuk met de Samsungflip gecombineerd samen met de AOPEN! Meetings en brainstorms op het kantoor worden nu nóg makkelijker en interessanter.

 

Kenmerken FLiP:

  • 55 inch;
  • USB, HDMI, NFC;
  • Ultra HD beeldkwaliteit;
  • Touchscreen;
  • Afmetingen: 1942.8(W) x 1144.1(H) x 69.4(D);
  • Gewicht: 74.5 kg;
  • Bekijk de Samsung & AOPEN Leaflet;
  • Bekijk ook de 65inch en 85inch.

 

 

Specificaties

Extra informatie

Beeldformaat

55 inch (140 cm)

Merk

Samsung

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Aanrakvlak (IR)

✔️

Resolutie

3.840 x 2.160 pixels (4K, UHD)

Refresh rate

60Hz

Helderheid

350 cd/m²

Contrast

4.000:1

Luidspreker

2 x 10 W

OPS-gleuf

✔️

Tizen 5.0 Platform

✔️

AOPEN-compatibel

✔️

Kijkhoek

178°/178°

HDMI

2x HDMI In, 1x HDMI Out

USB

2x USB 2.0 (1x voor/1x achter), 2x Touch Out (1x voor/1x achter)

Overige aansluitingen

1x Ethernet, 1x Audio Out (3.5mm jack), USB 3.0/2.0 Hub (1x per stuk, voorkant), OPS-connector

Gewicht

28,2 kg

Afmetingen (mm)

1297.4 x 768.2 x 59.9

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Schermtype

QLED

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route