Samsung | Flip 2 | WM85R

Samsung | Flip 2 | WM85R

4.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Uitverkocht

Ontvang een melding wanneer dit product (weer) leverbaar is:

Uitverkocht

Ontvang een melding wanneer dit product (weer) leverbaar is:

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Samsung | Flip 2 | WM85R
Samsung | Flip 2 | WM85R

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Samsung | Flip 2 | WM85R

Houd al uw brainstorms, vergaderingen en presentaties op de Samsung Flip 2 WM85R. Door de 4K resolutie is het beeld zeer gedetailleerd. Op het touchscreen scherm maakt u intuïtief tekeningen en aantekeningen. Dit doet u met de Flip pen. U verandert lijndiktes, kleuren en stijlen om, alles wat u wilt, ter plekke te creëren. U kunt zelf met 4 mensen tegelijk tekenen, wat handig is wanneer u een brainstorm houdt. Ook bewerkt en verplaatst u gemakkelijk afbeeldingen op het scherm. Gebruikt u het scherm liever verticaal, voor documenten bijvoorbeeld? Draai hem dan een slag. Projecteer het scherm van uw laptop of smartphone draadloos naar de Samsung Flip 2 via wifi. Vergrendel het scherm met een 6-cijferige code.

Samsung Flip 2 biedt gebruikers een soepele en vertrouwde schrijfervaring die zo natuurlijk is als pen op papier. Gebruikers kunnen tijdens het schrijven gebruik maken van verschillende kleuren, stijlen en breedtes. Tot vier mensen kunnen er tegelijkertijd op schrijven, met wat voor tool dan ook. Bovendien kunnen gebruikers de tekeningen snel wissen door er met de vinger of de hand overheen te vegen. In de borstelmodus van Samsung Flip 2 kunnen gebruikers een breed scala aan diktes kiezen, zodat ze met één penseelstreek kunst kunnen maken. Met de modi voor water- en olieverf kunnen verschillende stijlen worden gebruikt. Daarnaast biedt de Flip 2 ook een compleet en levendig kleurenpalet, waarmee gebruikers zelfs flexibel kleuren kunnen mengen.

WM85R: veelzijdig & multifunctioneel

De veelzijdige verbindingsopties van de Flip 2 bieden gebruikers veel mogelijkheden. De Flip 2 heeft USB, HDMI, NFC en functies om het scherm te delen, zodat gebruikers optimaal kunnen samenwerken en content interactief kunnen bekijken, bewerken en delen. Ook biedt de Flip 2 een optionele tray waarmee de connectiviteit verder kan worden uitgebreid. Alle content op de Samsung Flip 2 wordt weergegeven in heldere UHD-beeldkwaliteit. Daarmee kunt u in elke ruimte een aantrekkelijke vergaderomgeving creëren. De Flip 2 draait op het krachtige Tizen 5.0-besturingssysteem voor een naadloze gebruikerservaring, en wanneer de gebruiker het scherm aanraakt, wordt het automatisch geactiveerd via geïntegreerde sensoren.

Samsung Flip 2 kan worden gebruikt voor een breed scala van zakelijke toepassingen en bevat veelzijdige geïntegreerde sjablonen. Je kunt de Flip 2 gebruiken als agenda, planner, notitiebord of checklistbord. De Samsung Flip 2 sluit perfect aan op alle zakelijke behoeften, zodat gebruikers het scherm op hun eigen manier kunnen gebruiken.

Samsung Flip 2 + AOPEN

Samsung heeft de handen ineen geslagen met AOPEN, waardoor de FLiP nu nog functioneler wordt dan het apparaat al was! Het is nu mogelijk een OPS computer te koppelen aan de flipover van Samsung. Zo worden ook Windows programma’s toegankelijk op de FLiP. Werk met de bekende en gemakkelijke Windows applicaties. Als docent kunt u zo gebruik maken van verschillende lesmethodes, video’s en presentaties. Houdt de stof gevarieerd en leuk met de Samsungflip gecombineerd samen met de AOPEN! Meetings en brainstorms op het kantoor worden nu nóg makkelijker en interessanter.

Kenmerken FLiP:

  • 85 inch;
  • USB, HDMI, NFC;
  • Ultra HD beeldkwaliteit;
  • Touchscreen;
  • Afmetingen: 1942.8(W) x 1144.1(H) x 69.4(D);
  • Gewicht: 74.5 kg;
  • Bekijk de Samsung & AOPEN Leaflet;
  • Bekijk ook de 55inch en 65inch.

Gerelateerde producten

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

8806090634314

Extra informatie

Beeldformaat

85 inch (216 cm)

Merk

Samsung

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Aanrakvlak (IR)

✔️

Resolutie

3.840 x 2.160 pixels (4K, UHD)

Refresh rate

60Hz

Helderheid

350 cd/m²

Contrast

4.000:1

Luidspreker

2 x 10 W

OPS-gleuf

✔️

Tizen 5.0 Platform

✔️

AOPEN-compatibel

✔️

Kijkhoek

178°/178°

HDMI

2x HDMI In, 1x HDMI Out

USB

2x USB 2.0 (1x voor/1x achter), 2x Touch Out (1x voor/1x achter)

Overige aansluitingen

1x Ethernet, 1x Audio Out (3.5mm jack), USB 3.0/2.0 Hub (1x per stuk, voorkant), OPS-connector

Gewicht

74,5 kg

Afmetingen (mm)

1942.8(W) x 1144.1(H) x 69.4(D)

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Schermtype

LED

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Samsung | Flip 2 | WM85R?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door