Menu

Soundbar

Sony HT-A5000 | Dolby Atmos soundbar

999,00

Prijs per stuk

Soundbar

Sony HT-A5000 | Dolby Atmos soundbar

999,00

Prijs per stuk
Sony HT-A5000 | Dolby Atmos soundbar

Surround in een handomdraai

De A5000 soundbar met Dolby Atmos en DTS:X is de oplossing om een thuisbioscoop te creëren. De Vertical Surround Engine produceert een kamervullend Dolby Atmos geluid. Deze technologie kan daadwerkelijk het effect van helikopters die boven het hoofd vliegen nabootsen.

Vertical Surround

Zelfs wanneer de content geen Dolby Atmos of DTS:X ondersteuning biedt de A5000 een virtueel ruimtelijk geluid. Dit komt dankzij Sony’s Vertical Surround Engine-technologie om stereogeluid om te zetten naar bijna 5.1.2 geluidskanalen. De ingebouwde dubbele subwoofer levert een diep basgeluid en met de cinema audio-modus worden filmliefhebbers helemaal meegenomen in de film of serie.

Bioscoopervaring

De HT-A5000 beschikt ook over S-Force PRO Front Surround. Deze technologie bootst de geluidsvelden in de bioscoop na voor een rijk, waarheidsgetrouw geluid dat de hele kamer vult. Dit garandeert een nog breder horizontaal klankveld. De A5000 gebruikt de frontale X-Balanced Speaker Units en om virtueel en horizontaal een breed klankveld te reproduceren.

Surround voor iedere ruimte

Voor een gepersonaliseerde geluidsweergave in ieder type woning is de HT-A5000 uitgerust met Sound Field Optimization. De HT-A5000 heeft ingebouwde microfoons die op intelligente wijze de hoogte en breedte van de kamer meten. Tevens meet deze technologie de positie van de optionele subwoofer en achterluidsprekers. Zo stemt de sound bar de klank perfect af op de configuratie van de ruimte. Deze optie is beschikbaar met of zonder optionele luidsprekers. Het volstaat om bij de eerste opstelling of vanuit het thuismenu het kalibreerproces te starten.

Hoogwaardige audio

De krachtige luidsprekers in de HT-A5000 produceren een helder geluid voor ieder type content. Deze soundbar heeft een ingebouwde dubbele subwoofer voor de diepste bassen en twee omhoog gerichte luidsprekers die voor een overhead audiogeluid via het plafond zorgen. Het systeem beschikt over twee beam tweeters die de klank weerkaatsen via de wanden en het surroundgeluid zo uitbreiden.

De omhoog gerichte luidsprekers, ingebouwde dual subwoofer en de frontspeaker zijn uitgerust met Sony’s X-Balanced Speaker Unit. De rechthoekige vorm van deze speaker maximaliseert het gebied van het luidsprekerdiafragma en vergroot het geluidsniveau. Dit zorgt voor krachtiger bassen en helderdere stemmen.

Muziek zoals de artiest bedoeld heeft

De HT-A5000 biedt een uitstekend geluid voor muziekliefhebbers. De muziek klinkt zoals de artiest het bedoeld heeft via High-Resolution Audio en 360 Reality Audio. 360 Reality Audio wordt ondersteund door Amazon Music HD, Deezer, nugs.net en TIDAL. De HT-A5000 werkt eenvoudig met Spotify Connect, Chromecast (built-in), Apple Airplay 2, Bluetooth en Wi-Fi.

Productvideo

HT-A5000 – Eigenschappen

  • 5.1.2. kanaals
  • 450 W vermogen
  • HDMI eARC
  • Ondersteuning voor 8K
  • Hi-Res audio
  • Dolby Atmos

Meer info of wilt u graag een demonstratie?


Specificaties

Extra informatie

Merk

Sony

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Geluidsweergave

5.1.2

Ingangen

HDMI, Optisch

Kleur

Zwart

Totaal vermogen

450W

Verbinding

Airplay, Bluetooth, Chromecast built-in, Spotify Connect

Eigenschappen

Dolby Atmos, Ingebouwde subwoofer

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route