Sony | Bravia XR-75X95J | Full Array

Sony | Bravia XR-75X95J | Full Array

2.599,00

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Sony | Bravia XR-75X95J | Full Array

Sony | Bravia XR-75X95J | Full Array

2.599,00

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Sony | Bravia XR-75X95J | Full Array

Sony | Bravia XR-75X95J | Full Array

De krachtige Bravia XR-75X95J is een adembenemend 4K TV met ‘human intelligence’. De Bravia is ontworpen in een minimalistisch jasje en laat u genieten van diepe en natuurlijke beelden. Ongeacht vanuit welke hoek u kijkt biedt de Sony u prachtig beeld met minimale lichtreflectie. Het Full Array LED-paneel laten beeldenspringen uit het scherm. Laat u omverblazen door de diepste zwarttinten en de helderste kleuren. De Sony is uitgerust met de revolutionaire Cognitive Processor XR.  De processor beschikt over cognitieve intelligentie en begrijpt en simuleert dus menselijk gedrag. Vervolgens repliceert de processor hoe u ziet en hoort, zo geniet u altijd van het beste beeldkwaliteit. Bovendien beschikt het scherm over voice-control door de ingebouwde Chromecast en Airplay2. Dankzij deze toepassingen bedient u de tv simpelweg met uw stem.

Gedreven door menselijke intelligentie

Dankzij het krachtige 4K contrast kunt u uw favoriete entertainment met levensecht beeld ervaren. Deze Bravia XR heeft een Full Array LED-paneel, waardoor u overal in de kamer kunt genieten van optimaal beeld. De revolutionaire Cognitive Processor XR is de werkelijke kers op de taart. De Bravia’s van Sony staan, met behulp van deze krachtige processor bekend als ‘s Werelds eerste tv’s met cognitieve intelligentie. De Processor XR brengt namelijk een breed scala aan natuurlijke en prachtige kleuren met zich mee. Elk denkbare kleur wordt perfect nagebootst in levensechte, zeer subtiele verschillen. Ervaar meer tinten en verzadiging door levendige schaduwen en prachtige textuur in bijvoorbeeld bloemen. Zelfs fletse kleuren doen onder aan de processor; alles zit er realistisch en natuurlijk uit.

Verbluffend contrast

Dankzij Full Array Local Dimming geeft de tv zwarte delen van het beeld nog donkerder weer dan andere tv’s. Hierdoor ziet u duidelijk contrast tussen lichte beelden, zoals een scène die zich afspeelt in de woestijn of juist donkere beelden, zoals scènes die zich afspelen in de dieptes van de oceaan. Kies uw favoriete content gemakkelijk in het Google TV smart platform. Het menu biedt live televisie, apps of het internet in overzicht. Kijk uw favoriete film in Netflix of luister muziek via Spotify. Het kan allemaal in fenomenaal beeld én geluid. De XR-75X95J brengt een nieuwe manier van entertainment met geluid en beeld in een ideale en superieure harmonie.

 

Gedreven door menselijke intelligentie

Dankzij het krachtige 4K contrast kunt u uw favoriete entertainment met levensecht beeld ervaren. Deze Bravia XR heeft een Full Array LED-paneel, waardoor u overal in de kamer kunt genieten van optimaal beeld. De revolutionaire Cognitive Processor XR is de werkelijke kers op de taart. De Bravia’s van Sony staan, met behulp van deze krachtige processor bekend als ‘s Werelds eerste tv’s met cognitieve intelligentie. De Processor XR brengt namelijk een breed scala aan natuurlijke en prachtige kleuren met zich mee. Elk denkbare kleur wordt perfect nagebootst in levensechte, zeer subtiele verschillen. Ervaar meer tinten en verzadiging door levendige schaduwen en prachtige textuur in bijvoorbeeld bloemen. Zelfs fletse kleuren doen onder aan de processor; alles zit er realistisch en natuurlijk uit

Dankzij Full Array Local Dimming geeft de tv zwarte delen van het beeld nog donkerder weer dan andere tv’s. Hierdoor ziet u duidelijk contrast tussen lichte beelden, zoals een scène die zich afspeelt in de woestijn of juist donkere beelden, zoals scènes die zich afspelen in de dieptes van de oceaan. Kies uw favoriete content gemakkelijk in het Google TV smart platform. Het menu biedt live televisie, apps of het internet in overzicht. Kijk uw favoriete film in Netflix of luister muziek via Spotify. Het kan allemaal in fenomenaal beeld én geluid.

XR-75X95J: geluid op niveau

De XR-75X95J beschikt over geavanceerde speakertechnologie, genaamd de Acoustic Multi-Audio. Deze technologie stuurt geluid vanaf twee tweeters, naar de twee naar voren gerichte speakers en geïntegreerde subwoofer. Hierdoor lijkt het geluid van de tv uit het midden van het scherm te komen. U wordt direct middenin de actie gezet met helder en krachtig geluid. Bovendien helpt de Cognitive Processor XR door heldere en duidelijke geluiden te creëren, ongeacht waar u naar kijkt. De XR Surround technologie produceert Surround Sound aan zowel de zijkanten als verticaal. Zo ervaart u 3D-audio zonder speakers aan het plafond. Geniet van deze unieke vorm van entertainment. De XR-75X95J brengt een nieuwe manier van entertainment met geluid en beeld in een ideale en superieure harmonie. Wat is prachtig beeld immers zonder krachtig, helder geluid?

 

XR-75X95J

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kenmerken Bravia XR-75X95J

  • Cognitive Processor XR;
  • Full Array;
  • Smart TV (Google);
  • Voice Control;
  • HDR10, HLG, Dolby Vision;
  • 75inch scherm (ook beschikbaar in 65inch en 85 inch).

Specificaties

Extra informatie

Beeldformaat

75 inch (189 cm)

Merk

Sony

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Scherm uiterlijk

Plat

Resolutie (TV)

4K Ultra HD

Paneeltype

LCD

HDR ondersteuning

Dolby Vision, HDR10, Hybrid Log Gamma

Refresh rate

100Hz

Kijkhoek

Full Array

Smart-tv-besturingssysteem

Google Android TV

Tunertype

Analoog, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Aantal tuners

2

Kaartslot TV

CI+ (enkel slot)

Video in

Composite, 4x HDMI

HDMI ingang

4

Hoogste HDMI versie

HDMI 2.1

Aansluiting (audio)

Audio (3,5mm), Audio Digitaal (S/PDIF)

Ethernet (RJ45)

Ethernet 100Mbps

Aansluiting (USB)

2x USB 2.0

Lokale netwerkdiensten

Apple Airplay 2, Google Cast

Spraakassistent

Google Assistant

Verbinding (wlan)

802.11a, 802.11ac (Wi-Fi 5), 802.11b, 802.11g, 802.11n (Wi-Fi 4)

Verbinding (Bluetooth)

Bluetooth 4.2

Frontspeakervermogen (RMS)

10W

Totaal speaker vermogen (RMS)

20W

Energieverbruik standby

0,5W

EAN code

4548736124080

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Schermtype

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een nieuwe installatie.

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route