Back Box voor LRX85, LR3G,  B30G

Stealth Acoustics BX-30

149,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Stealth Acoustics

BX Back Box
Back Box voor LRX85, LR3G,  B30G
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Stealth Acoustics BX Back Box is een uitstekende oplossing voor zowel nieuwbouw als het achteraf installeren van Stealth-luidsprekers in bestaande muren of plafonds waar geen plenumvereisten zijn. De BX-behuizing bevordert de geluidsisolatie en optimaliseert de prestaties van de luidspreker.

Belangrijkste kenmerken:

  • Constructie: De BX-boxen zijn gemaakt van hout, wat bijdraagt aan hun stevigheid en duurzaamheid. Ze worden vooraf geassembleerd en voorgeverfd geleverd, waardoor installatiegemak en tijdsefficiëntie worden gegarandeerd.
  • Aansluitgemak: Elk backbox bevat een aansluitblok met luidsprekerdraad-pigtails. Dit maakt het mogelijk om de backbox aan de luidspreker te bevestigen voordat deze in de muur of het plafond wordt geïnstalleerd, wat zorgt voor een gestroomlijnde installatieprocedure.
  • Isolatiemateriaal: De box wordt geleverd met Roxul™ isolatie aan de binnenkant. Dit materiaal staat bekend om zijn uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen, wat bijdraagt aan de verbetering van de akoestische prestaties van de luidspreker.

Installatie-aanwijzing:

Voordat de installatie begint, is het aanbevolen om de specifieke Stealth Acoustics PlaceSavers® te gebruiken om de locatie van de luidsprekers te reserveren tijdens de ruwbouwfase van de installatie. De backboxen worden samen met de luidsprekers geïnstalleerd nadat de gipsplaten zijn aangebracht, maar voordat met het voegen wordt begonnen.

De BX Back Box van Stealth Acoustics biedt een gestructureerde en effectieve manier om hoogwaardige inbouwluidsprekers te integreren in elk bouwproject, waarbij zowel de akoestische integriteit als de algehele audio-ervaring wordt verbeterd.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Stealth Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Geschikt voor

Stealth Acoustics LRX85,LR3G, B30G

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Stealth Acoustics BX-30?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door