Back Box voor LRX83, LR6, LR8, B22, SLR8, LR4-B22, LR4-HM

Stealth Acoustics MBA-22

199,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Stealth Acoustics

MBA Back Box
Back Box voor LRX83, LR6, LR8, B22, SLR8, LR4-B22, LR4-HM
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Stealth Acoustics MBA Metal Back Box is een veelzijdige, UL-gecertificeerde metalen inbouwdoos, ontworpen om flexibel te zijn voor verschillende montagesituaties. Het is speciaal aanbevolen voor situaties waar aanpassingsvermogen en veiligheid een prioriteit zijn. Hieronder vind je een gedetailleerde beschrijving van het product:

Aanpasbare metalen inbouwdoos

De MBA Metal Back Box van Stealth Acoustics is ontworpen om zich aan te passen aan diverse constructieconfiguraties, waardoor het een ideale keuze is voor diverse installatieomgevingen. Het is met name aanbevolen in de volgende situaties:

  1. Open ruimtes achter de luidspreker: Ideaal voor installaties waar de ruimte achter de luidspreker open is, waardoor extra bescherming en structuur nodig zijn.
  2. Metalen afsluiting vereist: Geschikt voor situaties waar een metalen afsluiting noodzakelijk is, vooral als de afstand tussen de montagerails minder dan 16 inch (406 mm) bedraagt.
  3. Gebruik met metalen stijlen of hangende plafonds: De back box is compatibel met metalen stijlen of plafonds met een hoedprofiel of een gesuspendeerd hard plafond.

De MBA-serie back boxen zijn gemaakt van 1,1 mm dik metaal en worden ongemonteerd geleverd, klaar voor aanpassing aan jouw specifieke behoeften en zijn UL-gecertificeerd. Handige doorvoertules van 1/2 inch (13 mm) en 3/4 inch (19 mm) voor leidingen zijn inbegrepen.

Inbegrepen accessoires:

  • Schroefpakket en schuimpads: Deze zijn inbegrepen om de installatie te vergemakkelijken en om ervoor te zorgen dat de box stevig en veilig kan worden gemonteerd.
  • Dynamat lijmisolatie voor de doos: Biedt uitstekende geluidsisolatie en zorgt ervoor dat de luidspreker optimaal presteert door ongewenste resonanties te dempen.
  • Metalen montagehoeken van 3/4 inch (19 mm) x 1-1/2 inch (38 mm): Deze zijn inbegrepen voor extra montageflexibiliteit en robuustheid.

De Stealth Acoustics MBA Metal Back Box is een essentiële aanvulling voor professionele audio-installaties, vooral waar robuustheid, veelzijdigheid en naleving van veiligheidsnormen vereist zijn. Het biedt een betrouwbare oplossing voor het installeren van in-wall of in-ceiling speakers, met de garantie van kwaliteit en duurzaamheid.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Stealth Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Geschikt voor

Stealth Acoustics LRX83, LR6, LR8, B22, SLR8, LR4-B22, LR4-HM

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Stealth Acoustics MBA-22?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door