Buitenspeaker

Stealth Acoustics Stingray 6

699,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Stealth Acoustics

Stingray 6
Buitenspeaker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De StingRay6 van Stealth Acoustics, als kleinste lid van de StingRay-serie, is optimaal geschikt voor gebruik in buitensituaties waar gedistribueerde audio en achtergrondmuziek vereist zijn. Dit model biedt een volledig bereik, 6-inch, 2-weg speakeroplossing die zorgt voor een naadloze integratie in elke luxe residentiële, commerciële of maritieme omgeving.

Hoogwaardige Audio-ervaring:

Uitgerust met een akoestisch gekoppelde, krachtige 6,5-inch conuswoofer en een direct gekoppelde hoogfrequente driver, strekt het frequentiebereik van de SR6 zich uit van 50Hz tot 18kHz. Deze configuratie zorgt voor een volle, rijke basweergave en heldere, gedetailleerde hoge tonen, perfect voor het verbeteren van elke buitenluisterervaring.

Geavanceerde Bescherming:

De StingRay6 beschikt over twee onafhankelijke beveiligingsschakelingen voor zowel de lage als hoge frequentiegedeelten die automatisch resetten wanneer de belasting van de versterker vermindert. Dit voegt een laag van duurzaamheid en betrouwbaarheid toe, waardoor de luidspreker beschermd is tegen schade door overmatig vermogen.

Robuuste, Onzichtbare Speakers:

StingRay-luidsprekers hebben de reputatie de normen voor duurzaamheid en geluidskwaliteit in buitentoepassingen te overstijgen. Ze leveren een soepele respons in de midden- en hoge frequenties met een stevige bass en zijn ontworpen om de gehele FidelityGlass™ actieve oppervlakte van het luidsprekerpaneel te benutten. Dit resulteert in heldere hoge tonen en diepe, impactvolle lage tonen.

Stijlvol Ontwerp & Flexibele Montagemogelijkheden:

De stijlvolle vormgeving en veelzijdige montagemogelijkheden zorgen ervoor dat deze luidsprekers niet storend zijn voor het oog. Stealth Acoustics biedt ook aangepaste afwerkingsopties, zodat je luidsprekers naadloos kunnen integreren in je omgeving of juist een statement kunnen maken.

Of je nu een subtiele audio-oplossing nodig hebt voor je buitenruimte of een luidspreker die opvalt, de StingRay6 biedt een combinatie van esthetische veelzijdigheid, uitzonderlijke geluidskwaliteit en ongeëvenaarde duurzaamheid.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Stealth Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentiebereik

50hz – 18khz

Ontwerp

2-wegs full range

Aanbevolen versterkervermogen

60 – 120 W

Gevoeligheid

83 dB

Impedantie

8 Ohm

Afmetingen (b x h x d)

378 x 276 x 97 mm

Gewicht (per stuk)

6 kg

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Stealth Acoustics Stingray 6?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door