Onzichtbare inbouw subwoofer

Stealth Acoustics B30G

899,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Stealth Acoustics

B30G
Onzichtbare inbouw subwoofer
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Stealth Acoustics Model B30G is een onzichtbare subwoofer die volledig aan het oog onttrokken is na installatie. Het is een uitstekende aanvulling op elk surround sound-systeem, achtergrondmuziek of een compleet huisaudiosysteem dat behoefte heeft aan extra basoutput. Hier volgt een gedetailleerd overzicht:

Onzichtbare Subwoofer

De B30G bestaat uit twee panelen die een monaurale subwoofer vormen. Elk paneel bevat twee akoestisch gekoppelde, hoogwaardige, krachtige 8-inch (203 mm) conuswoofers. De panelen kunnen afzonderlijk of gestapeld worden gemonteerd om het gewenste akoestische resultaat te bereiken.

Aanbevolen Versterker

Stealth Acoustics beveelt de Model SA255 subwooferversterker/crossover van 250 watt aan als de bijpassende versterker voor de B30G subwooferspeakers. In combinatie met de volledige lijn van full-range luidsprekerpanelen van Stealth Acoustics, levert de B30G een complete, volledig onzichtbare audio-oplossing.

Installatie en Afwerking

Het frame van de B30G is robuust en kan direct aan de standaard structuurbevestiging worden bevestigd. Het beschilderbare actieve diafragma is aan het frame van het luidsprekerpaneel bevestigd, waardoor een actief gebied ontstaat dat omgeven is door een stabiele montagezone. De subwoofer kan zowel in de muur als in het plafond worden geïnstalleerd. Afwerkingsmogelijkheden op locatie omvatten latexverf, licht behang, stoffen en geselecteerde texturen. Er zijn geen speciale vellums of andere niet-standaard wandafwerkingsmaterialen nodig. Speciale afwerkingstechnieken kunnen worden gebruikt.

Aanbevolen Toepassingen

De B30G is uitermate geschikt voor:

  • Premium gedistribueerde audio
  • Gedistribueerde audio
  • High-performance en cinema-instellingen

Het is optimaal voor in-wall installaties, waardoor het een ideale oplossing is voor diegenen die hoogwaardige basrespons willen integreren in hun audio-opstelling zonder zichtbare apparatuur.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Stealth Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentiebereik

20 – 160Hz

Aanbevolen versterkervermogen

60 – 100 W

Gevoeligheid

86 dB

Impedantie

8 Ohm

Afmetingen (b x h x d)

403 x 762 x 64 mm

Gewicht (per stuk)

4,8 kg

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Stealth Acoustics B30G?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door