Onzichtbare inbouw luidspreker

Stealth Acoustics LR6G

499,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Stealth Acoustics

LR6G
Onzichtbare inbouw luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Stealth Acoustics model LR6G is een tweeweg, full-range luidspreker die volledig onzichtbaar wordt na installatie. Dit geavanceerde luidsprekersysteem biedt een unieke combinatie van hoogwaardige audioprestaties en esthetische discretie, ideaal voor zowel in-wall als in-ceiling toepassingen. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving:

Volledig Bereik, Onzichtbare In-Wall of In-Ceiling Luidspreker

De LR6G beschikt over een robuust frame dat direct kan worden bevestigd aan de standaard structurele omlijsting, waardoor het een geïntegreerd onderdeel van de muur of het plafond wordt. Het beschilderbare actieve diafragma is aan het frame van het luidsprekerpaneel bevestigd, wat resulteert in een actief gebied omgeven door een stabiele montagezone.

Geavanceerde Luidsprekertechnologie

Deze luidspreker bevat een akoestisch gekoppelde, krachtige 6,5” conuswoofer en een direct gekoppelde 30 mm neo-magneet hoogfrequentiemotor. Dankzij geavanceerde interne koolstofvezelmaterialen kan een soepele frequentie-extensie tot 20 kHz worden bereikt. Geïnstalleerd in standaard geïsoleerde 2″ x 4″ omlijsting en functionerend in een volledige 8 voet stud bay, kan een frequentierespons onder 45Hz worden gerealiseerd. De LR6G bevat twee onafhankelijke beschermingscircuits voor de hoge- en lagefrequentiegedeeltes die automatisch resetten wanneer het vermogen van de versterker wordt verminderd.

Installatie en Afwerkingsmogelijkheden

De LR6G kan zowel in de muur als in het plafond worden geïnstalleerd, met afwerkingsmogelijkheden zoals latexverf, licht behang, stoffen en geselecteerde textuurcoatings. Er zijn geen speciale vellums of andere niet-standaard wandafwerking materialen nodig. Geavanceerde afwerkingstechnieken zoals Venetiaans pleisterwerk en geselecteerde fineersoorten worden ondersteund met speciale technieken.

Aanbevolen Gebruiken

De LR6G is voornamelijk bedoeld voor gebruik in achtergrond gedistribueerde audio en is het meest geschikt voor installaties in de muur of in het plafond.

Dit luidsprekersysteem biedt een excellente balans tussen esthetisch ontwerp en superieure geluidskwaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor ruimtes waar visuele discretie en akoestische prestaties hand in hand gaan.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Stealth Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentiebereik

45Hz – 20kHz

Aanbevolen versterkervermogen

50 – 100 W

Gevoeligheid

83 dB

Impedantie

8 Ohm

Afmetingen (b x h x d)

403 x 302 x 58 mm

Gewicht (per stuk)

3,9 kg

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Stealth Acoustics LR6G?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door