Onzichtbare inbouw luidspreker

Stealth Acoustics LR8G

599,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Stealth Acoustics

LR8G
Onzichtbare inbouw luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Stealth Acoustics model LR8G is een tweeweg, full-range luidsprekersysteem dat volledig onzichtbaar wordt na installatie. Dit systeem combineert geavanceerde audiotechnologie met een esthetisch aantrekkelijk design, perfect voor zowel in-wall als in-ceiling toepassingen. Hier is een gedetailleerd overzicht:

2-Weg Onzichtbare In-Wall of In-Ceiling Luidspreker

De LR8G heeft een stevig frame dat direct aan de standaard structurele omlijsting kan worden bevestigd. Het beschilderbare actieve diafragma is verbonden met het frame van het luidsprekerpaneel, waardoor een actief gebied ontstaat dat wordt omgeven door een stabiele montagezone.

Geavanceerde Geluidstechnologie

Deze luidspreker bevat een akoestisch gekoppelde, kwalitatief hoogwaardige en krachtige 8” conuswoofer, en een direct gekoppelde 25 mm neo-magneet hoogfrequentiemotor. Geavanceerde interne materialen van koolstofvezel zorgen voor een soepele frequentie-uitbreiding tot 20 kHz. Wanneer de LR8G is geïnstalleerd in standaard geïsoleerde 2” x 4” omlijsting en toegestaan wordt om te functioneren in een volledige 8 voet stud bay, kan een frequentierespons onder de 40 Hz worden bereikt.

Beschermingscircuits

De LR8G bevat twee onafhankelijke beschermingscircuits voor de hoge en lage frequentiesecties die automatisch resetten bij het verminderen van overmatige versterkerkracht.

Installatie en Afwerkingsopties

Deze luidspreker kan zowel in de muur als in het plafond worden geïnstalleerd en biedt diverse afwerkingsopties zoals latexverf, licht behang, stoffen en geselecteerde textuurcoatings. Speciale technieken kunnen worden gebruikt voor geavanceerde afwerkingen zoals Venetiaans pleisterwerk en geselecteerde fineersoorten.

Aanbevolen Toepassingen

De LR8G is optimaal geschikt voor gedistribueerd audio, bioscoopsurround en geluidsmaskering, voornamelijk voor in-wall of in-ceiling installaties.

Dit luidsprekersysteem is ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen waarbij hoogwaardig geluid gewenst is zonder de esthetiek van de ruimte te verstoren. Het biedt een perfecte balans tussen onzichtbare integratie en akoestische prestaties.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Stealth Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentiebereik

45Hz – 20kHz

Aanbevolen versterkervermogen

60 – 120 W

Gevoeligheid

83 dB

Impedantie

8 Ohm

Afmetingen (b x h x d)

403 x 559 x 58 mm

Gewicht (per stuk)

6,3 kg

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Stealth Acoustics LR8G?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door