Onzichtbare inbouw luidspreker

Stealth Acoustics LRX-83

999,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Stealth Acoustics

LRX-83
Onzichtbare inbouw luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Stealth Acoustics LRX-83 is een drieweg, full-range onzichtbare luidspreker die na installatie volledig aan het zicht onttrokken is, en combineert geavanceerde audiotechnologie met naadloze integratie in elke ruimte. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van de specificaties en mogelijkheden:

Drieweg Expert-klasse Onzichtbare Luidspreker

De LRX-83 is ontworpen om een volledig bereik aan geluidsfrequenties te leveren, waardoor het een ideale keuze is voor toepassingen waarbij zowel hoge geluidskwaliteit als esthetische onopvallendheid vereist zijn. De luidspreker integreert moeiteloos in zowel wanden als plafonds, waardoor hij na installatie onzichtbaar wordt.

Constructie en Installatie

Deze luidspreker heeft een stevig frame dat direct aan de standaard structurele omlijsting kan worden bevestigd. Het actieve diafragma dat beschilderd kan worden, is verbonden met het frame van het luidsprekerpaneel, waardoor een actief gebied ontstaat dat omringd wordt door een stabiel montagegebied. De meegeleverde papieren overlay biedt niet alleen installatie-instructies, maar dient ook als sjabloon voor het aanpassen van de luidsprekers in bestaande wandplaten.

Afwerkingsmogelijkheden

De LRX-83 biedt diverse afwerkingsmogelijkheden waaronder latexverf, licht behang, stoffen en bepaalde texturen. Speciale technieken kunnen worden gebruikt voor geavanceerdere afwerkingen zoals fineerbehandelingen, wat de integratie in elk interieurdesign mogelijk maakt.

Geavanceerde Geluidstechnologie

De luidspreker bevat een akoestisch gekoppelde hoogwaardige, laagprofiel, krachtige 8″ conuswoofer, een 30mm direct gekoppelde neo-magneet mid-range driver en een direct gekoppelde 25mm neo-magneet high-frequency driver. Geavanceerde interne materialen zorgen voor een soepele frequentie-uitbreiding tot 20 kHz, en in combinatie met de aanbevolen back-box kan een frequentierespons onder 40 Hz worden bereikt.

Beschermingscircuits

De LRX-83 is uitgerust met twee onafhankelijke beschermingscircuits voor de hoge/middentonen en lage frequentiesecties, die automatisch resetten wanneer de hoeveelheid versterkervermogen wordt gereduceerd, waardoor de luidspreker tegen overbelasting wordt beschermd.

De Stealth Acoustics LRX-83 combineert superieure geluidskwaliteit met een innovatief onzichtbaar ontwerp, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel residentiële als commerciële audio-installaties waar esthetiek en hoogwaardige audioprestaties van cruciaal belang zijn.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Stealth Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentiebereik

40Hz – 20kHz

Aanbevolen versterkervermogen

80 – 160 W

Gevoeligheid

83 dB

Impedantie

8 Ohm

Afmetingen (b x h x d)

403 x 559 x 64 mm

Gewicht (per stuk)

6,75 kg

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Stealth Acoustics LRX-83?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door