Onzichtbare inbouw luidspreker

Stealth Acoustics LRX-85

2.299,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Stealth Acoustics

LRX-85
Onzichtbare inbouw luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Stealth Acoustics LRX-85 is een hoogwaardige, onzichtbare luidspreker die een krachtige en complete full-range oplossing biedt, ontworpen om naadloos op te gaan in elke omgeving zonder de esthetiek te verstoren. Dit model combineert geavanceerde technologie met uitzonderlijke audioprestaties, geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Hieronder volgt een gedetailleerd overzicht van de kenmerken:

Drie-weg volledig bereik, zeven-elementensysteem

De LRX-85 is een premium 3-wegsysteem met twee panelen dat een volledig frequentiebereik levert zonder de noodzaak voor externe subwoofers of speciale basbegrenzende filters. Dit maakt het een ideale keuze voor toepassingen waarbij een onopvallende maar krachtige geluidsoplossing vereist is.

Vermogen en geluidskwaliteit

Met een vermogen van 300 watt kan de LRX-85 een output leveren tot 105 dB, waardoor het zorgt voor een premium geluidskwaliteit met een uitgebreid bereik. Het is geschikt voor thuisbioscopen, indrukwekkende gedistribueerde audio en kritische luisteromgevingen waar esthetische eisen de zichtbaarheid van luidsprekers niet toelaten.

Ontwerp en installatie

De LRX-85 gebruikt aparte, eenvoudig te installeren vlakke voorpanelen voor de mid-hoge tonen en de basweergave, wat de prestaties verbetert en intermodulatievervorming minimaliseert. De panelen kunnen tot 1 meter uit elkaar worden gemonteerd en bieden nog steeds kwalitatieve resultaten.

Geavanceerde drivers en crossover

Het mid-hoge paneel bevat vier 25-watt neodymium midrange drivers en een 25-watt neodymium high-frequency driver, opgesteld in Stealth’s Quad-Balanced Midrange Drive™ configuratie. De LRX-85 heeft een geavanceerde passieve crossover die zorgt voor een enkele luidsprekerlijn van de versterker naar beide panelen, met drie onafhankelijke zelfherstellende beveiligingscircuits ter bescherming tegen te veel versterkervermogen.

Basrespons en onzichtbaarheid

Het aparte baspaneel met twee 8-inch woofers biedt een uitgebreide basrespons tot 35 Hz, mits correct geïnstalleerd en afgesteld. Stealth Acoustics’ onzichtbare technologie stelt gebruikers in staat om de luidsprekers te plaatsen waar ze het beste klinken, zonder zorgen over visuele conflicten met het interieurontwerp.

Aanpasbaarheid en afwerkingsopties

De LRX-85 kan naadloos worden geïntegreerd in standaard wand- of plafondconstructies en kan worden afgewerkt met verf, licht behang, stoffen, houtfineer, vinylgraphics of geselecteerde textuurcoatings. De luidspreker is ontworpen voor eenvoudige installatie, met instructies op een papieren overlay die als snijsjabloon kan dienen voor retrofit-installatie.

De Stealth Acoustics LRX-85 biedt een compromisloze oplossing voor audiofielen en ontwerpers die streven naar superieure geluidskwaliteit zonder de esthetische harmonie van hun ruimte te verstoren.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Stealth Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentiebereik

35Hz – 20kHz

Aanbevolen versterkervermogen

120 – 300 W

Gevoeligheid

84 dB

Impedantie

8 Ohm

Breedte

HM Panel – 15-7/8” (403 mm)
LF Panel – 15-7/8” (403 mm)

Hoogte

HM Panel – 12” (305 mm)
LF Panel – 30” (762 mm)

Diepte

HM Panel – 2-3/4” (70 mm)
LF Panel – 2-1/2” (64 mm)

Gewicht (per stuk)

14 kg

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Stealth Acoustics LRX-85?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door