Onzichtbare inbouw luidspreker

Stealth Acoustics SLR8G

949,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Stealth Acoustics

SLR8G
Onzichtbare inbouw luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Stealth Acoustics model SLR8G is een tweeweg, full-range stereopaneel dat ontworpen is om naadloos in uw muur of plafond te integreren en volledig onzichtbaar wordt na installatie. Dit model is uiterst populair in verspreide audiosystemen, omdat het beide stereo kanalen als één enkel paneel kan afspelen. Hier is een gedetailleerd overzicht:

Volledig Bereik, 2-Weg Stereo Paneel (Enkel)

Het SLR8G-model heeft een stevig frame dat direct aan de standaard structurele omlijsting wordt bevestigd. Na installatie is het paneel volledig onzichtbaar, waarbij het beschilderbare actieve diafragma vastzit aan het frame van het luidsprekerpaneel en een actieve oppervlakte creëert die omgeven wordt door een stabiele montagezone.

Geavanceerde Audio Technologie

De SLR8G is uitgerust met een akoestisch gekoppelde hoogwaardige, krachtige 8″ conuswoofer en twee rechtstreeks gekoppelde 25mm neodymium magneet hoogfrequentiemotoren. Dankzij geavanceerde interne materialen van koolstofvezel is een soepele frequentie-extensie tot 20 kHz mogelijk. Wanneer het SLR8G paneel wordt geïnstalleerd in standaard geïsoleerde 2” x 4” framing en functioneert in een volledige 8 voet stud bay, kan een frequentierespons onder 45 Hz worden bereikt.

Bescherming en Duurzaamheid

Elk kanaal in de SLR8G bevat onafhankelijke crossoversecties en beschermingscircuits voor de hoge en lage frequentiegedeeltes, die automatisch resetten bij het verminderen van overmatige versterkerkracht. Dit robuuste luidsprekersysteem is ontworpen om net zo lang mee te gaan als uw huis.

Installatie en Afwerkingsopties

De SLR8G kan zowel in de muur als in het plafond worden geïnstalleerd. Afwerkingsopties ter plaatse omvatten latexverf, licht behang, stoffen en geselecteerde textuurcoatings. Er zijn geen speciale vellums of andere niet-standaard afwerkingen nodig. Geavanceerde afwerkingsmethoden zoals Venetiaans pleisterwerk en geselecteerde fineersoorten worden ondersteund met speciale technieken.

Aanbevolen Toepassingen

  • Gedistribueerd Audio
  • Bioscoopsurround
  • Geluidsmaskering

Dit systeem is het best geschikt voor installaties in de muur of in het plafond, waar het een superieure geluidskwaliteit biedt zonder de esthetiek van de ruimte te verstoren.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Stealth Acoustics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentiebereik

45Hz – 20kHz

Aanbevolen versterkervermogen

60 – 120 W

Gevoeligheid

82 dB

Impedantie

8 Ohm

Afmetingen (b x h x d)

403 x 559 x 64 mm

Gewicht (per stuk)

6,6 kg

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Stealth Acoustics SLR8G?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door