Netwerkspeler

Technics ST-C700D

899,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

HighRes_ST_C700_Key_01_20140826

Technics

ST-C700D

Netwerkspeler

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Technics ST-C700D vertegenwoordigt de kern van de Premium Class audio, ontworpen om ruis te minimaliseren en een zuivere, ongeëvenaarde luisterervaring te bieden. Met zijn geavanceerde technologieën en steun voor high-resolutie muziekdiensten zoals MQA, TIDAL, en Spotify, belooft de ST-C700D een diepe en rijke muzikale ervaring die zowel enthousiastelingen als audiofielen zal betoveren.

Geavanceerde Digitale Geluidsisolatie Architectuur

De ST-C700D integreert een unieke digitale geluidsisolatie architectuur die extern gegenereerde ruis actief onderdrukt. Met een jitter-reductie circuit, gemeenschappelijke-modusfilter voor LAN-ingangen en een puls transformator voor digitale interfaces, levert deze netwerk CD-ontvanger een ongekend zuiver geluid door het elimineren van ongewenste interferenties.

Innovatieve Virtual Battery Operation

De Virtual Battery Operation van de ST-C700D vermindert ruis die wordt gegenereerd door de voedingscircuits. Deze technologie laadt de condensator op via een referentiepotentiaalgenerator, waardoor de behoefte aan een traditionele stroomvoorziening wordt omzeild en een zuiverdere stroomtoevoer wordt gegarandeerd.

Optimaal Geactiveerd Circuit Systeem

Dankzij het Optimally Activated Circuit System kunnen gebruikers diverse digitale modules zoals het display, netwerk, USB en digitale interfaces uitschakelen wanneer deze niet in gebruik zijn. Dit minimaliseert de ruis die deze componenten genereren, voor een ongestoorde muziekervaring.

Technics Music App voor Ultieme Controle

Met de Technics Music App wordt het beheren van uw muziekcollectie een fluitje van een cent. Selecteer eenvoudig een muziekbron, bedien uw afspeelapparatuur, en stel playlists samen vanaf het gemak van uw smartphone of tablet. De app biedt volledige toegang tot muziekbestanden op DLNA-gecertificeerde servers of verbonden USB-opslag, waardoor u volledige controle heeft over uw muziek.

High Res Re-Master voor Een Nieuw Niveau van Audiofidelity

De ST-C700D brengt een high-res re-mastering functie die de samplefrequentie en bit-diepte verhoogt, waardoor audiosignalen worden omgezet naar een resolutie van maximaal 192kHz/32-bits. Dit onthult de ware essentie van uw muziek, met een natuurlijke en expressieve weergave die trouw blijft aan het origineel.

Ultra Low Distortion Oversampling Digital Filter

Dit geavanceerde digitale filter verschuift ‘image’ componenten naar beneden naar een niveau onder -160dB, waardoor een rijker en gedetailleerder geluidsbeeld ontstaat. Dit filter zorgt voor een warmere en ruimtelijkere geluidsweergave, essentieel voor een authentieke audio-ervaring.

Exquisite Analoog Circuit voor Pure Geluidsweergave

Het hart van de ST-C700D wordt gevormd door een nauwkeurige klok-generator, een high-end D/A-converter (Burr-Brown PCM1795), en een verfijnd analoog circuit. Samengesteld uit niet-magnetische filmweerstanden, low-ESR filmcondensatoren en audiofiele opamps (LME49720), biedt dit circuit een buitengewoon heldere en expressieve geluidsreproductie.

De Technics ST-C700D is niet alleen een netwerk CD-ontvanger; het is een ultieme audiocentrum dat een nieuwe standaard zet voor uw thuisluisterervaring. Met deze technologische hoogstandjes aan uw zijde, is elke noot, elk akkoord, en elke melodie een stap dichter bij perfectie.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5025232857494

Extra informatie

Merk

Technics

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Verbinding

Airplay, Bluetooth, Chromecast built-in, Spotify Connect, Wifi, TuneIn internetradio

Spraakbesturing

Google Assistent

Ingangen

Ethernet, USB

Uitgangen

Digitaal optisch, RCA, Control, Digitale COAX

Afmetingen (b x h x d)

340 x 78 x 305 mm

Gewicht

Ca. 4,0 kg

Kleur

Zilver

Links en downloads

Netwerkspeler

Technics ST-C700D

899,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Technics ST-C700D?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

HighRes_ST_C700_Key_01_20140826
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door